Široki protiv Željezničara ide po tri boda

Na konferenciji su govorili glasnogovornik kluba Mario Marušić, trener Slaven Musa i kapetan momčadi Wagner Lago.

Marušić je u uvodu istaknuo da će prijenos utakmice biti na televiziji BHT i da je iz Sarajeva najavljen organizirani dolazak stotinjak navijača Željezničara.

Trener Musa je oprezan kada je u pitanju Željezničar i bez obzira na lošu formu misli da su jak protivnik.

‘Bez obzira u kakvoj formi je momčad Željezničara nitko ne može reći da je siguran u pobjedu protiv te ekipe' - rekao je Musa.

Kada je u pitanju momčad Širokog postoji dosta problema, ali Musa je objasnio da ima na raspolaganju 15 igrača koji sigurno mogu dobro odigrati ovaj derbi kao i ostatak sezone. Pod upitnikom su Ivica Džidić i Zakarić. U kadar se vraćaju Blaić i Ješe.

‘U ovoj utakmici ne možemo računati na Ćorića zbog crvenog kartona koji je zaradio protiv Igmana u Konjicu i Plazonića koji je jednu utakmicu kazne odradio, ali gotovo sigurno je da će dobiti još jednu utakmicu zabrane. Mali problema ima i Goran Zakarić zbog udarca koje je pretrpio na utakmici u Kupu, ali nadamo se da će biti spreman za utakmicu protiv Želje. Iako imamo problema s kartonima i ozljedama mislim da je to normalno i vjerujem da će igrači koji će dobiti priliku to i opravdati. Imamo sigurno 15 kvalitetnih igrača koji mogu na nivou odigrati ovaj susret kao i ostatak sezone. Oekujem maksimum od svojih izabranika, dobru igru i osvajanje sva tri boda' - zaključio je Musa.

Wagner je najavio kako će on i suigrači dati sve od sebe kako bi na Pecari u subotu pobijedili velikog rivala.

Utakmica se igra na stadionu Pecara s početkom u 19:40 sati, a izravan prijenos možete pratiti na BHT 1 televiziji.

ekspresno.info