Široki - Olimpic bez pobjednika 1:1

Široki - Željo

Domaći su odlučno krenuli od prve minute napavši visoko redove gostiju, upravo onako kako je i najavljivao trener Slišković. Lopta je u prvih desetak minuta bila počesto pred šesnaestercom gostiju.

Kad se činilo da će domaći načeti mrežu Olimpika dogodilo se potpuno suprotno jer je Muharemović pogodio za vodstvo Olimpica nakon greške obrane Širokog Brijega. Bio je to hladan tuš za ekipu Širokog ali i simpatizere koji su dobro popunili tribine Pecare. Od primljenog gola igrači Blaža Sliškovića su ostali bez koncepcije i ideje pa se na odmor otišlo vodstvom gostiju od 1:0.

Drugo poluvrijeme Široki je pokušao pronaći rješenje kojim bi mogli otključati vrata gostiju pa su Wagner i Menalo imali dosta izgledne situacije iz kojih se mogla zatresti mreža Olimpica no nažalost domaćih mreža je ostala netaknuta. Široki u drugom poluvremenu dominira terenom i igra znatno bolje. Valja istaknuti i gredu koju je u 76. minuti pogodio Zvone Kožulj a Wagner nije iskoristio jedanaesterac lopta se odbila o stativu. A onda par minuta iza toga, mladi Karačić je odlično prošao po desnoj strani i ubacio pred gol gostiju gdje se nije najbolje snašao igrač Olimpica Regoja koji je zabio autogol na radost tribina Pecare.

izvor: abcportal.info