Široki Brijeg i dalje uspješan u Turskoj, pobjeda protiv poljskog - Bytovia 2:1

NK Široki Brijeg - NK GOŠK
Ni poljski drugoligaš Bytovia nije se uspio oduprijeti Širokom Brijegu za kojeg su strijelci bili Wagner u 28. i Kresinger u 88. minuti.

Široki je bio puno bolji u prvom poluvremenu, kada je prednost mogla biti i puno uvjerljivija od minimalnih 1:0. Uz Wagnerov zgoditak Musini izabranici propustili su još nekoliko izgklednih situacija za postizanje gola. Tako se Wagner mogao još jednom upisati među strijelce, a protivničku mrežu propustili su iz izglednih pozicija zatresti i Plazonić, Kožul i Buhač.

Nastavak susreta donio je uglavnom ravnopravan nogomet, uz blagu inicijativu Bytovije. U 67. minuti Poljaci su uspjeli poravnati na 1:1, no Široki je u samoj završnici preko Kresingera uspio postići i drugi zgoditak i doći do zaslužene pobjede. Iz ovog razdoblja igre svakako vrijedi istaknuti i stopostotnu prigodu Pehara, no igrači Bytovije u posljednji trenutak uspjeli su izbiti loptu sa same gol-crte.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Peko, I. Džidić, Pandža, Marković, Kožul, Plazonić, Wagner, Tai, Zakarić, Buhač (II. poluvrijeme: Soldo, Karačić, D. Džidić, Brekalo, Barišić, Landeka, Kožulj, Pehar, Lončar, Ivanković, Kresinger).

abcportal.info