Rakitićev trener očajan: 'Nogomet je tako okrutan!'

Luis Enrique, FC Barcelona, trener, Luis Enrique, trener, FC Barcelona, Ivan Rakitić
Poraz od Reala i subotnji senzacionalni 0:1 poraz od Celte usred Camp Noa i dalje je tema dana u svim španjolskim medijima. Trener Barcelone pokušao je nakon utakmice pronaći razloge krize, ali nije mogao sakriti očaj.

Barça je u tjedan dana od prve momčadi prvenstva i ekipe bez primljenog gola, došla na treću poziciju, a slaba je utjeha i to što su Messi i društvo bili višestruko bolji od protivnika.

"Trebali smo pobijediti u ovoj utakmici, ali nažalost, nogomet je tako okrutan sport i uvijek kažnjava momčadi koje ne zabijaju. Celtin vratar je napravio fenomenalan posao, a uz sve to to nije bio naš dan. Najgore je što se sve ovo događa u vrijeme kad počinju kritike na naš račun. Međutim, na nama je sada da se trgnemo, i to svi zajedno. I osoblje, i stručni stožer, igrači, cijeli klub. Moramo se hitno trgnuti", poručio je očajni Enrique koji i dalje ne može vjerovati što je sve njegova momčad promašila u utakmici protiv Celte.

"Oni jesu jako neugodan protivnik, ali unatoč svemu, mi smo imali 19 udaraca prema golu, 9 u okvir gola, pogodili smo četiri stative... To također govori kako smo igrali", zaključio je Enrique.

Sportski.net/T.H.