Preuzima li Zdravko Mamić Široki Brijeg?

Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, NK Široki Brijeg, mamić, intervju
...prošlog četvrtka, razbudio je maštu tamošnjih portala, koji su prenijeli vijest da Mamić od 2019. godine "ulazi" u širokobriješki klub.

Koliko u svemu ima istine pitali smo klupskog direktora Zorana Bubala.

- Lijepo bi to bilo, ali to ne mogu potvrditi. Istina je da je Mamić posjetio klub i sa sportskim direktorom Daliborom Šilićem razgovarao prije svega o organizaciji naše utakmice s Dinamom 27. studenog u sklopu obilježavanja 70. obljetnice kluba. Naravno da se Mamić zanimao i za stanje u momčadi jer nam je pomogao u angažiranju trenera Goce Sedloskog. Bilo je nekih obećanja još ranije za pomoć u angažiranju igračkih pojačanja u zimskom prijelaznom roku i to je sve što mogu kazati - rekao je Bubalo.

Sportski direktor kluba Dalibor Šilić još ranije je potvrdio da je Mamić prijatelj kluba, da je predložio Sedloskog za trenera i da je rado viđen gost na klupskim utakmicama.

Sve više od toga u nadležnosti je klupske uprave, koja je iznimno zadovoljna radom Sedloskog i njegovih suradnika i uvjerena je da Široki Brijeg može bolje od sadašnjeg četvrtog mjesta na tablici Premier lige Bosne i Hercegovine.

Sportske novosti