Prekinuta utakmica Dinama i Neftčija. BBB imali svoj show

Na stadionu u austrijskom Jenbachu okupilo se nekoliko desetaka Bad Blue Boysa, a već u 7. minuti prekinuli su dvoboj starih znanaca iz euro kvalifikacija. Srećom, BBB nisu stvarali pretjerane probleme, već su se po ulasku u terenu odlučili malo zabaviti igrajući nogomet.

Predstavnicima Neftčija to se nije svidjelo, prijetili su kako će se povući s terena... Nakon kratkotrajnog 'hakla' Dinamovih navijača, te dogovora sudaca s igračima oba kluba, utakmica je nastavljena.

Modri nisu dominirali nad Neftčijem, kao prošlog ljeta kad su ih u Maksimiru srušili 3:0. Štoviše, gosti su imali nekoliko prilika u prvom dijelu, ali na visini zadatka bio je Ivan Kelava. Međutim, vratar Dinama nemoćan je u 28. minuti, kad ga je svladao Mehtiyev.

Do kraja poluvremena Zagrepčani nisu uspjeli izjednačiti, a u nastavku Ante Čačić uvodi trojicu novih - Beqiraja, Tomečaka i Alispahića. Ipak, nakon desetak minuta igre u drugom dijelu čula se grmljavina, a počela je i padati kiša koja postaje sve jača, zbog čega su suci ovog pripremnog susreta u 59. minuti odlučili odsvirati kraj.

Usput, spomenimo kako su BBB tijekom utakmice sipali uobičajene uvrede na račun klupskog vodstva, ali i novog predsjednika HNS-a, Davora Šukera.