Povjerenik za natjecanje HNL-a donio odluku o derbiju Dinama i Hajduka!

doček, NK Hajduk, Poljud, Split, Hajduk, Dinamo, HNL, Hajduk, kazna, HNS, NK Hajduk, kazna, hrvatska liga, istup, maxtv prva liga
Kako su Splićani obrazložili, razlog tome leži u činjenici da njihovi navijači nisu mogli na tribine pa su tražili odgodu, što nije bilo moguće, a nakon toga odlučili su se na drastičan potez. Povjerenik za HNL Josip Brezni već tada je najavio da će se susret registrirati 3:0 za Dinamo, a danas je to postalo i službeno. Odluka je objavljena na službenim stranicama MAXtv Prve HNL.

"Povjerenik za natjecanje MAXtv Prve lige Josip Brezni primjenom članka 56. Pravilnika o nogometnim natjecanjima HNS-a donio je odluku o registraciji neodigrane utakmice 16. kola GNK Dinamo-HNK Hajduk rezultatom 3:0 par-forfe u korist GNK Dinamo zbog neopravdanog nenastupanja momčadi HNK Hajduk.

Prema odredbama istog članka HNK Hajduk dužan je GNK Dinamu nadoknaditi štetu zbog neodigrane utakmice u visini koju će na temelju dokumentiranog zahtjeva GNK Dinamo utvrditi Povjerenik za natjecanje.

Dokumentacija s neodigrane utakmice dostavljena od službenih osoba utakmice predana je Disciplinskom sucu MAXtv Prve lige na daljnje postupanje", stoji u priopćenju.

Vecernji list