Poruka podrške bivšeg kapetana Vatrenih

Darijo Srna, Prema FIFA-inoj statistici, arjen robben, nogomet, FIFA, SP u Brazilu, nogomet, Hrvatska nogometna reprezentacija, AZERBAJDŽAN, Darijo Srna, donacija, srce, mandarine, Hrvati, izbor, nogometaši, Darijo Srna, Vatreni, Hrvatska zemlja, HNS, Darijo Srna, Darijo Srna, uzeir srna, Darijo Srna, Hrvatska zemlja, Darijo Srna, Darijo Srna, kapetan vatrenih
Hrvatska nakon dvadeset dugih godina igra za ulazak u finale Svjetskog prvenstva. Konačno, Vatreni su opet tamo gdje im je mjesto - u samom vrhu svjetskog nogometa.
Bravo Srna!

Hrvatsku sutra čeka povijesna utakmica. Protiv Engleza, Vatreni se bore za ulazak u finale Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Uoči ove velike utakmice, bivšim kolegama iz reprezentacije poruku podrške poslao je i bivši kapetan Darijo Srna.

„Sutra je za povijest i za beskonačnost! Hvala vam što živite sve naše zajedničke snove i što sve one godine nisu bile uzalud. Hvala vam što sam i sada tamo s vama, svaki korak, svaki korner, svaki faul, svaki aut i svaki penal! Hvala vam što ste zauvijek moje srce i duša, moja braća, i više od toga! Hvala vam jer znam da i ovaj put sve ovo radite i za sebe i za sve nas! Ne dajte da se probudimo, pustite nas da još malo sanjamo zajedno, ovaj put do kraja! Svim svojim srcem uz vas!!! Jednom Vatreni - uvijek Vatreni!"