Poraz MNK Hercegovina u premijernom nastupu

MNK Hercegovina, Bubamara Cazin, Futsal

MNK Hercegovina, neće po dobrome pamtiti svoj premijerni nastup u Prvoj ligi Federacije BiH. Teško su poraženi igrači Ivana Zeljke na gostovanju u Cazinu kod momčadi Bubamare rezultatom 5:0. Valja istaknuti kako su Širokobriježani bili oslabljeni za dva ponajbolja igrača Milu Zeleniku i Antu Grbešića.

U 4. minuti strijelac za domaće bio je Ermin Muzić. Imali su igrači Hercegovine nakon toga nekoliko izglednih prilika za izjednačenje, no mreža domaćih ostala je netaknuta. Mogli su u posljednjim trenutcima na odmor otići s poravnanjem, no Marin Sesar pogađa vratnicu, te se rezultatom 1:0 odlazi na odmor.

U drugom poluvremenu gledatelji su vidjeli još četiri pogotka, a svi su završili u mreži gostujućeg vratara Franje Sesara.

Odmah u prvoj minuti nastavka na 2:0 povisuje Halid Delić. Imali su nakon toga Širokobriježani još nekoliko prigoda, no domaći vratar Salim Karalić bio je odličan na vratima domaćih.

Hercegovina nakon toga prelazi na igru s vratarem - igračem, no to će se ispostaviti kao loša odluka. Jednu loptu ponovno uzima Halid Delić i u 36. minuti istrčava kontru za 3:0.

U 37. minuti crveni karton kod Hercegovine zarađuje Marin Sesar, što je izazvalo burne reakcije gostujuće ekipe prema sucu Adnanu Kasupoviću.

Do kraja još dva pogotka Bubamare. Najprije za 4:0 pogađa Elmin Prošić, da bi u konačnici svojim trećim pogotkom konačni za konačni rezultat 5:0 pogodio Halid Delić.

U 2. kolu MNK Hercegovina na svom će parketu u nedjelju u dvorani na Pecari dočekati Mostarske kiše

Rezultati 1. kola Prve futsal lige FBiH:

KMNF Neretva Jablanica - MNK Čulin Mlin Livno 4:2
HMNK Rudnik Mostar – MNK Sparta Sanski Most 5:0
MNK Bubamara Cazin - MNK Hercegovina 5:0
MNK Mostarske kiše Mostar - FC Konjodor Bužim 4:6

Hercegovina.info