Poljud rasprodan, Torcida priprema spektakl!

Poljud je gotovo rasprodan i očekuje se preko 30 tisuća gledatelja!
Iako točnih brojki nema jer se ulaznice prodaju na puno lokacija, mjesta na sjevernoj i istočnoj tribini više nema - dok je ostalo tek nešto karata za najskuplju, zapadnu tribinu. Tijekom današnjeg dana moći će se kupiti tek sezonske ulaznice za sve tribine, a u Hajduku su se jutros pohvalili da im do povijesnog rekorda nedostaje tek nekoliko stotina: broj prodanih pretplata do četvrtka ujutro iznosio je točno 5.526, no redovi su se tijekom dana i dalje stvarali. Dobije li Hajduk tijekom današnjeg dana još sedamstotinjak pretplatnika, službeno će se moći pohvaliti najvećim brojem stalnih gledatelja u novijoj povijesti, piše tportal.hr.

Splitski klub bi mogao zaraditi pristojne novce jer je i cijena ulaznica za večerašnju utakmicu pristojna - pogotovo u usporedbi s ostalim hrvatskim klubovima koji sudjeluju u eruopskim natjecanjima. Uz 30 tisuća prodanih karata po cijeni od 60 do 100 kuna, u blagajnu će se sliti preko 2,5 milijuna kuna.

Torcida će po svom običaju prije početka susreta prirediti spektakularnu koreografiju na sjevernoj tribini. Bengalke se na večerašnjoj utakmici vjerojatno neće paliti, kao potpora klubu koji se proteklih godina solidno naplaćao UEFA-inih kazni.

Gruzijci su još od nedjelje u Hrvatskoj, nalaze se u karanteni u jednom hotelu u Dugopolju i, kako doznajemo, igrači time nisu previše zadovoljni -već nekoliko puta pokušali su pobjeći prema Splitu, no vodstvo momčadi spazilo je taksi vozila i uredno ih vraćalo natrag. Igor Tudor je svojim mladićima priredio potpuno drugačiju pripremu, umjesto treninga u utorak navečer odveo ih je na noćno kupanje...