FOTO/VIDEO  Pogledajte slavlje malih Plemića: Dječaci rođeni 2007. i 2009. godine pobjednici ovogodišnje DFA lige za regiju Hercegovina

DFA liga Zrinjski dodjela medalja

... svečanost dodjele medalja i pehara za najbolje ekipe ovogodišnje DFA lige za regiju Hecregovina. Razloga za slavlje imali su i nogometaši Zrinjskog rođeni 2007. i 2009. godine, a koji su osvojili prva mjesta u svojim uzrasnim kategorijama.

Mali Zrinjevci su se plasirali na završni turnir DFA lige koji će se održati 14. i 15. travnja u Sarajevu. Da napomenemo, da su se i prošle godine ove dvije ekipe plasirale na završni turnir. Dječaci rođeni 2007. godine osvojili su prvo mjesto, dok su dječaci rođeni 2009. osvojili 2. mjesto na prošlogodišnjem završnom turniru u Sarajevu.

Odličja nogometašima dodjelio je Draženko Lovrić, otac tragično preminulog Luke, koji je igrao za generaciju Plemića 2009. godište. Naime, najbolji igrači lige ove godine su dobili i pehar koji nosi naziv Luka Lovrić.

Najbolji igrači DFA lige za regiju Hercegovina kod godišta 2007. je Sergej Ignatkov (HŠK Zrinjski), a kod godišta 2009. pehar Luka Lovrić dobio je Josip Buhovac (HŠK Zrinjski).

Uzrast Plemića 2007. godište vodi trener Tihomir Tiki Skoko, dok 2009. godište vodi trener Dragan Vrdoljak.

2007. godište

Teo Mikulić (HŠK Zrinjski): Drago mi je što smo osvojili prvo mjesto i što ćemo u Sarajevu probati obraniti osvojenu titulu od prošle godine.

Sergej Ignatkov  (HŠK Zrinjski): Sretan sam što sam proglašen najboljim igračem, ali to naravno ništa ne bi bilo moguće bez podrške svih mojih suigrača, mislim da smo sve ovo ostvarili svojim zajedništvom na terenu i van njega.

Leon Koso (HŠK Zrinjski): Super je što smo uspjeli osvojiti titulu prvaka za naše godište, kao i prošle sezone. Bili smo dobri u svim utakmicama i nadam se da ćemo i na završnici DFA lige u Sarajevu uspjeti obraniti titulu koju smo osvojili prošle godine.

2009. godište

Roko Krešić (HŠK Zrinjski): Zaslužili smo današnju pobjedu i konačan plasman na finalni turnir. Odigrali smo odlično i idemo pokušati osvojiti prvo mjesto u  Sarajevu.

Josip Buhovac (HŠK Zrinjski): Kroz čitav turnir igrali smo najbolji nogomet i zasluženo osvojili DFA ligu za Hercegovinu. Sad idemo na završnicu u Sarajevo i pokušati donijeti trofej pobjednika u Mostar.

Sandro Zovko (HŠK Zrinjski): Sretni smo što idemo na završnicu u Sarajevo gdje ćemo pokušati ostvariti bolji rezultat nego prošle godine, kada smo bili drugi. U Mostaru smo pokazali da smo najbolji što smo i dokazali na terenu kroz ovih nekoliko mjeseci koliko je trajala ova liga. Zahvaljujem svojim suigračima, treneru i svim navijačima na podršci!

HERCEGOVINA.info

VEZANA VIJEST: DFA liga: Plemići 2009. godište osvojili prvo mjesto i plasirali se na završni turnir u Sarajevo