FOTO/VIDEO  DFA liga: Plemići 2009. godište osvojili prvo mjesto i plasirali se na završni turnir u Sarajevo

DFA liga Zrinjevci

Najzanimljivija utakmica bila je ona u kojoj su se sastali mladi nogometaši HŠK Zrinjski i HNK Višići. Tijekom cijelog održavanja lige ove dvije ekipe su pokazale najviše i njihova utakmica odlučivala je o prvaku za regiju Hercegovina,a pobjednik će sudjelovati na završnom turniru u Sarajevu.

Utakmica je krenula izuzetno loše za male Plemiće. Nakon tri odlične prigode koje su propustili realizirati Buhovac i Krešić uslijedila su dva pogotka malih igrača iz Višića. Na odmor se odlazi rezultatom 2:0 za Višiće.

U drugo poluvrijeme Zrinjski ulazi dosta odlučno. Najprije mrežu Višića odličnim pogotkom trese Domagoj Matić, a onda sa tri pogotka Josipa Buhovca, Zrinjski dolazi u prednost od 4:2 koju drži do kraja utakmice.

Nakon ove utakmice mali Plemići morali su odigrati i utakmicu protiv ekipe Stari Grad. Mladi Plemići su i ovu utakmicu riješili u svoju korist. Krajnji rezultat glasio je 4:0 za Zrinjski, a pogotke su postigli: Sandro Zovko dva gola i po jedan gol su postigli David Džidić i Ivan Miletić.

Ovom pobjedom Zrinjski se plasirao na završni turnir u Sarajevo. Ova ekipa i prošle godine je nastupila na završnom turniru na kojem je zauzela 2. mjesto.

Nakon utakmice dodjeljene su medalje i pehari za najbolje ekipe cijele lige.

HERCEGOVINA.info