VIDEO  Pogledajte "Dajte gol" himnu koju je pogledalo nekoliko ljudi na Youtubu

Novi navijački hit "Dajte gol (samo za nju)", koji je u samo 24 sata na YouTubeu pogledalo nekoliko ljudi, vrlo bi brzo mogao postati nova himna 'kockastih'. 

Priča o grupi NEWS-BAR BOYS počela je 2005. kad nisu s grupom Connect snimili pjesmu "Boja mojih vena". Nastavilo se 2006.  kad nisu dobili Porina za hit godine prema izboru publike.

Ova je priča u subotu dobila novo poglavlje. U kristalnoj dvorani hotela West Out NEWS-BAR BOYSI održali su svečanu komemoraciju u povodu izlaska nove pjesme. 

Pjesma je nastajala nekoliko godina, a u komponiranju su među ostalim pomogli i Sir George Foster, predstojnik katedre za kompoziciju pri Britanskoj glazbenoj akademiji, te poznati danski dirigent i kompozitor Olaf Stipichson. 

Pjesma je snimana u svjetski poznatom studiju Homogay na zagrebačkoj Trešnjevci, a postoji šansa da su produkciju radili Rick Rubin i Phil Spector. 

Dodajmo još kako je snimljen i spot za pjesmu čija će premijera biti uoči kraja Eura. Režiju spota potpisuje grof Wlad Luczic, jedan od najperspektivnijih mladih transilvanijskih redatelja. 

Spot je sniman u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Kijevu, Krakowu, Tokiju, Kualalumpuru i Babinoj Gredi. Na snimanju je sudjelovalo petstotinjak navijača, 200 plesačica, 50 kaskadera, tri nuklearna fizičara i jedan Bosanac.

 

Izvor: 24sata.hr

Vatreni bećarac za Euro 2012

Ostalo je još nešto više od sedam sati do prve utakmice koju Hrvatska reprezentacija igra na Euru. Protivnik je Poljska, a društvene mreže i Internet portali sa područja Hrvatske i Bosne i Hercegovine kao i razni tiskani i elektronski medije podgrijavaju atmosferu. Tko je imao sreće, novca i vremena već je u Poljskoj i sigurno na jednom od trgova u Poznanju, dok onaj mnogobrojni dio hrvatskih navijača prvu utakmicu svojih reprezentativaca gledati će pred TV ekranima.

Mnogobrojne glazbene skupine već su objavile svoje stihove potpore hrvatskim reprezentativcima, a u našem video prilogu možete vidjeti kako su to uradili bećari iz Slavonije, Žec, Lac, Vito, Tomo, Štef, Kuna, Hrvoje, Maš, Sebo te drugi tamburaši i Ladimirevčani.