Pero Stojkić: Dat ćemo sve od sebe da Europa čuje za nas, da se zna ko je mostarski Zrinjski

Proslava titule
Evo što za naš portal HERCEGOVINA.info nakon osvajanja titule kaže Pero:

Kao prvo Pero iskrene čestitke na osvajanju titule prvaka!

Hvala na čestitkama.

Kako se danas osjeća kapetan nogometnog prvaka države?

Pa mogu vam reći da su nam se dojmovi tek sada slegli, i tek sada sam svjestan da smo napravili ogroman posao, a to je osvajanje  titule prvaka. I šta da vam kažem nego da sam veoma sretan.

Proteklih dana vidjeli smo te sa megafonom, pa onda i sa bakljom. Kako je jednom nogometašu biti vođa navijača?

Ja jesam navijač Zrinjskog i da nisam nogometaš bio bih vatreni navijač svog kluba.

Svi nogometaši se slažu da će im utakmica sa Širokog najdraža, ali možeš li nam ti reći koja tvoja najdraža u protekloj sezoni?

Slažem se da je utakmica sa Širokim  bila presudna u oVom prvenstvu. Nakon te utakmice vladao  je neopisiv osjećaj, a onakav povrat i preokret  se rijetko viđaju i na europskim terenima.

Iskreno da li si se prije par godina nadao da ćeš jednoga dana kao kapetan Zrinjskog podignuti pehar državnih prvaka?

Pa da budem iskren nisam se nadao da ću biti ja taj koji će podignuti pehar, ali eto uz velike vođe ovog kluba kao što su bili Maka i Ivo pripala mi je ta čast da ga i ja podignem,  i naravno da sam presretan zbog toga.

Zrinjski je u Ligi prvaka. Možemo li konačno očekivati da se u Europi napravi korak više?

Ne tiče nas se koga ćemo dobiti,  mislim da to nije ni važno. Obećajemo samo da ćemo dati sve od sebe da Europa čuje za nas,  da se zna ko je mostarski Zrinjski.

Da li sada razmišljaš o odlasku u inozemstvo ili je nastup u Ligi prvaka izazov koji će te i dalje ostaviti u Zrinjskom?

Što se tiče moga odlaska, pustit ćemo vrijeme da o tome kaže svoje. Ja sam još igrač Zrinjskog i mislim samo na svoj klub.

Evo za kraj još neka poruka navijačima od kapetana državnog prvaka?

Šta reći o najboljim navijačima. Samo im se zahvaljujem na svemu što rade za nas, a i oni znaju da su najbolji navijači na svijetu. I još jedna za kraj "Stigla titulaaaa opet prvak jaaaaa...."

HERCEGOVINA.info