Olić: Mislim da sam u dobroj formi

Ivica Olić, Ivica Olić, Ivica Olić, Bayern, Ivica Olić, Vatreni, Hrvatska, Ivica Olić, Vatreni, Ivica Olić, nogomet, Hrvatska reprezentacija, Hrvatska, Ivica Olić, hsv, wolsburg, transfer, Ivica Olić, Hrvatska nogometna reprezentacija, nogometaš, Ivica Olić, Ante Čačić, Hrvatska nogometna reprezentacija, Ivica Olić, nogometaš, Ivica Olić, Vatreni

"Dugo sam pauzirao, ali odradio sam dva mjeseca treninga bez problema i mislim da sam u dobroj formi. Istina je da u Bayernu imam slabu minutažu, ali u sličnoj situaciji bio je i Klose, koji je bez obzira na to bio odličan u reprezentaciji Njemačke. Nedavno sam o tome razgovarao sa Kloseom i dao mi je dobre savjete", izjavio je Olić, koji je zbog ozljede pauzirao godinu dana. Hrvatski napadač smatra da Turska igra više odgovara Hrvatima od igre grčke reprezentacije, koja ih je pobjedom u Ateni gurnula u dodatne kvalifikacije.

"Grci igraju defenzivno, a Turci vole napadati i nadigravati se. Mi u takvoj igri možemo pokazati našu kvalitetu", dodao je Olić. Ivan Rakitić je u Sevilli standardni prvotimac, a u posljednjoj utakmici kvalifikacija protiv Latvije pokazao je koliko vezni red "vatrenih" bolje funkcionira kad igra u tandemu sa Modrićem. "Bolji smo od Turske i moramo im se revanširati za onaj nesretni poraz u četvrtfinalu EP 2008. jer smo i tada bili bolji od njih", rekao je Rakitić. Prva utakmica protiv Turske na rasporedu je u petak, 11. studenoga, u Istanbulu, a uzvrat je četiri dana kasnije na zagrebačkom stadionu Maksimir. Hrvatska reprezentacija putuje u Tursku u srijedu poslijepodne.

Hina