NK Široki Brijeg predstavio pojačanja za nastavak sezone

pojacanja siroki brijeg
Tako smo i učinili, zadržali postojeći roster (iako su još mogući odlasci jednoga ili dvojice igrača) te doveli pet novih igrača - Enina, Hrkaća, Pamića, Petrovića i Stanića, za koje se nadamo da će ispuniti naša očekivanja i da ćemo ostvariti primarni cilj postavljen pred nas. Sada imamo širi kadar, borit ćemo se do kraja na dva fronta - kazao je na konferenciji za novinare sportski direktor Dalibor Šilić.

Trener Goce Sedloski također je apostrofirao činjenicu da je sada pojačana konkurencija za svaku poziciju u momčadi. Unatoč nepovoljnim vremenskim prilikama dosadašnji tijek priprema, dodao je, protekao je u skladu s planom, a nije bilo ni ozlijeđenih.

Što se, pak, tiče proljetnog dijela sezone, Sedloski je kazao kako neće puno obećavati, da će se ići iz utakmice u utakmicu, a da su sada pred momčadi pripreme u Antalyji i pet utakmica s kvalitetnim protivnicima u kojima bi se trebala iskristalizirati udarna postava za prvu prvenstvenu utakmicu za mjesec dana i derbi na Pecari sa Zrinjskim.

Nakon konferencije za novinare upriličeno je i službeno fotografiranje petorice nogometaša Širokog Brijega pristiglih ove zime - Ivana Enina, Ante Hrkaća, Zvonka Pamića, Borne Petrovića i Mate Stanića.

Foto: Jabuka.tv