NK Gošk: ‘Trebala nam je čvrsta ruka, a to je zasigurno Katalinić’

Neki se igrači ponašaju onako kako ne bi trebalo pa smo odlučili uvesti čvrstu ruku i zato smo doveli poznatog stručnjaka Ivana Katalinića. Ako on nije čvrst onda ne znamo tko je. Pa ne zovu njega bezveze Ivan Grozni, bio je prvi komentar Pere Pavlovića, predsjednika NK GOŠK Gabela, i konkretan odgovor zbog čega je na klupu GOŠK-a sjeo Ivan Katalinić.

Čvrsta ruka

Za ovu novu trenersku izmjenu u Gabeli, tvrdi Pavlović, nije povod nekakav loš rad dojučerašnjeg trenera Daria Zadre već činjenica da igračima u ovom trenutku treba dosta čvršća ruka koja neće tolerirati igračku bezvoljnost pa čak i nedisciplinu. -Trener Zadro je trebao biti čvršći i suspendirati neke igrače pa onda ne bi ni morali dovoditi Katalinića - poručuje predsjednik Pavlović i dodaje kako se GOŠK što prije mora "vratiti u život" nakon tri vezana poraza.

Tri trenera u pet kola

Tako je Katalinić već treći trener na klupi GOŠK-a nakon samo pet prvenstvenih kola u ovoj sezoni Premijer lige BiH i ukupno sedmi trener u ovih sezonu i pet utakmica otkako je GOŠK izborio nastup u Premijer ligi BiH. Pripreme za ovu sezonu s igračima je prošao i prva dva kola odradio Slaven Musa, a onda je otišao u Široki pa ga je naslijedio njegov pomoćnik Dario Zadro. No, i Zadro je bio trener u tri utakmice (sva tri poraza) i evo na klupi je GOŠK-a sada Ivan Katalinić koji je od 2007. do 2009. i bio trener lavova iz Gabele koji su tada bili federalni prvoligaši. Prema najavama iz GOŠK-a Katalinić bi se u Gabeli trebao zadržati cijelu ovu sezonu pa bi se tek kasnije odlučivalo o mogućem produženju ugovora. Novi je trener u Gabelu stigao jučer u popodnevnim satima i već sinoć odradio i prvi trening i upoznavanje s igračima koji sada ispred sebe imaju izuzetno autoritativnog trenera i stručnjaka.Svoj službeni debi na klupi GOŠK-a Katalinić će imati u prvenstvenom susretu protiv Slavije na Podavali u Gabeli a nedavno je bio u Gabeli i pratio utakmicu GOŠK-Željezničar.

Vecernji.ba