NK Gošk: Moramo imati više motiva od Mladosti

zrinjski gošk
...koji su puno nedostajali u prethodnim akcijama, a osim toga i u pripremi za predstojeće izazove od kojih je prvi onaj protiv Mladosti u Gabeli (subota, 16 sati).

Trener Feđa Dudić je stigao i testirati svoje igrače u utakmici sa Zrinjskim u Međugorju (2:2).

- Bilo je dosta dobro, kroz igru smo poveli, bili i ravnopravan, ako ne i bolji protivnik od Zrinjskog. Nismo nabijali loptu, nego igrali kao dosad. Bilo je malih nedostataka, ali u granicama normale. Kad su ušle rezerve opet je bilo loše jer smo primili dva gola za 15 minuta što je poražavajuće. S tim segmentom nisam zadovoljan, komentirao je šef struke Lavova i dodao da je ekipa ipak odradila sve planirano kroz prethodni period.

- Utakmicom sa Zrinjskim smo zaokružili taj ciklus. Oporavio se Mirsad Ramić, a Stefan Barić se uključio individualno i počinje raditi s loptom. Bit će u kadru za Mladost. Radosna vijest je da se u pogon vraća i Darko Đajić, tako da je sve bolje zdravstveno stanje. Sigurno da na Đajića ne možemo računati odmah, ali će biti na raspolaganju kroz par tjedana za veće napore.

Osim Elvira Čolića koji je zabio za 1:0, konačnih 2:2 je postavio mladi Antonio Raguž.

- To je jedna pozitivna stvar. Osim njega priključio sam iz juniora i Anđela Kordića. Njih dvojica su dobitak i budućnost GOŠK-a sa svojih 18-19 godina, kaže Dudić.

Lavovi su jučer krenuli u striktnu pripremu utakmice s Mladosti.

- Probat ćemo tu utakmicu na sve načine da pobijedimo jer su nam bodovi nužni. Sigurno da moramo imati više motiva od Mladosti. Oni će doći igrati rasterećeno, ali mislim da tu mora presuditi naša veća želja i donijeti nam pobjedu, smatra Dudić.

Istaknuo je da cijeni protivnika i ima visoko mišljenje o Mladosti.

- Disciplinirana su ekipa s takvim trenerom koji traži odgovornost, tako da će nam sigurno biti teško. Znaju se braniti organizirano, možda nam je prednost neigranje Filipa Arežine koji dosta donosi u igri prema naprijed i imaju jak prekid s njim, međutim oni imaju 18 - 19 kvalitetnih igrača. Mislim da su zaslužili da igraju Ligu za prvaka, ali tako je kako je. Nama su bodovi nužni i tako ćemo se postaviti, najavio je Feđa Dudić.

Piše: Ersan Bijedić, [email protected]