Najveća fotografija HŠK Zrinjskog u povijesti

02.10.2012

Budući da HŠK Zrinjski ove sezone ima najveću posjećenost svojih utakmica, kao jedan simboličan znak zahvalnosti svojim navijačima, prigodom utakmice Kupa sa FK Sarajevom, biti će...

...upriličeno fotografiranje najveće grupne fotografije u povijesti HŠK Zrinjskog. Po uzoru na najveće europske klubove, poput Real Madrida, Liverpoola, Arsenala i dr. posebnom tehnikom fotografiranja na jednome mjestu će se ovjekovječiti cijela nogometna obitelj HŠK Zrinjski: igrači na terenu, tehnički stožer i oni najbitniji: navijači. Svaki navijač koji 03.10. dođe na utakmicu protiv FK Sarajeva moći će se pronaći na fotografiji, pa čak i označiti na stranicama društvenih mreža.
„Tehniku gigapikselnog panoramskog fotografiranja su tek nedavno počeli koristiti najveći europski klubovi, poput Liverpoola, Real Madrida, i dr., tako da smo iznenađeni da je jedan naš klub upoznat i prati suvremena tehnološka dostignuća i prepoznaje potencijal ovakvog vida medijskog komuniciranja. Naše iznenađenje je tim veće budući da nijedan klub iz regije se ovoga nije još uvijek dosjetio." izjavio je Marko Zeljko iz agencije „Taggium" koja će tehnički voditi cijeli projekt. Fotografija će biti dostupna na službenim stranicama Kluba, kao i na stranicama brojnih portala koji prate rad HŠK Zrinjskog.

Unatoč činjenici da su iz FK Sarajevo u zakašnjenju najavili dolazak svojih navijača, HŠK Zrinjski će, bez obzira na ovaj očigledan administrativni propust, organizirati neometano praćenje utakmice protivničkim navijačima, ovisno o sigurnosnoj procjeni MUP-a HNŽ. Nećemo apelirati da se protivnički navijači vraćaju sa pola puta, kao što je to bio slučaj sa navijačima HŠK Zrinjskog u Prijedoru i Istočnom Sarajevu. Naravno, zahtijevati ćemo i očekivati isti tretman prema našim navijačima kada su u pitanju buduće gostujuće utakmice.
I ovim činom HŠK Zrinjski pokazuje da je avangarda u mnogočemu kad je u pitanju nogomet u BiH. Pozivamo sve navijače, simpatizere i ljubitelje nogometa iz Mostara da u srijedu 03.10. u 17.00 sati u što većem broju dođu navijati za svoj Klub i budu, kao i obično, igrač više za HŠK Zrinjski. Pokažimo opet kako se navija i živi za svoj Klub. Neka vide da nas ima.

O kakvoj se fotografiji radi možete vidjeti na ovom linku: http://liverpool2.tag.huggity.com/app/index.php

 


loading...