FOTO/VIDEO  Najmlađi Plemići poraženi u 1/4 finalu Arena kupa

Arena Sport Centar Kup

Zrinjski je u uzrastu 2009. imao dvije ekipe, a obje su zauzele prva mjesta u svojim skupinama. Zrinjski bijeli zabilježili su dvije pobjede i poraz.

Slavili su protiv Fortune (4:0) i protiv Stoca (1:0), a jedini poraz su doživjeli od sarajevskog Academika (1:2). Poraz nije utjecao na ljestvicu tako da je Zrinjski bijeli zauzeo prvo mjesto i u četvrtfinalu se sastao sa ekipom Mostar SG te doživio poraz od 1:0 i ispao iz daljnjeg natjecanja.

Ekipa Zrinjski crveni u skupini je zabilježila dvije pobjede i jednu neriješenu utakmicu te zauzela prvo mjesto. Dvije pobjede zabilježili su protiv HNK Branitelj (3:1) i HNK Grude (1:0), a neriješena utakmica je bila protiv NK Široki Brijeg (0:0). Kao prvi u skupini plasirali su se u 1/4 finale gdje su snage odmjerili protiv vršnjaka iz HNK Tomislav. U regularnom dijelu Zrinjski je poveo sa 1:0, ali je pred sam kraj utakmice primio dosta nesretan gol te se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Više sreće prilikom izvođenja jedanaesteraca imali su mali nogometaši Tomislava koji su slavili 3:4.



HERCEGOVINA.info