Musa zadovoljan čeka Hercegovački derbi

Slaven Musa

Trener Slaven Musa smatra da je učinjeno sve da se Hercegovački derbi dočeka kako treba. Tri boda unijet će Široki u gostovanje Pod Bijelim brijegom i to je za Musu - ono najvažnije.

- Dobar je osjećaj u zadnje kolo jeseni ući s 33 boda, super smo zadovoljni, rekao je Musa za Dnevni list, ističući: Ali znamo da još nije gotovo.
Pod ovim ‘još nije gotovo' Musa je naravno mislio na šampionsku borbu u konačnici, ali i na jesenski naslov, koji Širokom može izmaći u slučaju uvjerljive pobjede Zrinjskog u Mostaru - dva hercegovačka premierligaša osim tri boda sada dijeli i superiornija gol razlika u korist tima s Pecare.

Musa će o derbiju sigurno više pričati za dva tjedna, nakon reprezentativne pauze, a sada se tek može osvrnuti na ono što se posljednje događalo - domaću pobjedu nad Slavijom.
- Dosta dobro odrađena utakmica, možda smo mogli dati i treći gol, ali važno je da smo u drugom dijelu onemogućili Slaviju da nas pritisne.
Slijedi ‘odmor', dva tjedna bez natjecateljskih utakmica, ali to ne znači da Široki neće naporno raditi u međuvremenu...

- Ostajemo tu, u utorak igramo s Neretvancem, u subotu protiv Veleža. Obje utakmice odradit ćemo u našem kampu, a priliku će dobiti i juniori Menalo, Juričić i Lončar, kojima će to biti nagrada za osvojen naslov jesenskih prvaka u juniorskoj Premier ligi. Ovom im prilikom, kao i svim trenerima i igračima, čestitam na tomu.
Nema Musa razloga biti zabrinut ni radi zdravstvenog stanja kadra, jer Široki će u Mostar sigurno kompletniji nego je to bio protiv Slavije - u 14. kolu nije bilo kartoniranih Dine Ćorića, Slavka Brekala i Josipa Ćorluke, a Zvonimir Kožulj i Filip Mihaljević su bili ozlijeđeni.
- Da je to bilo nužno, Kožulj je mogao zaigrati protiv Slavije. Za Mihaljevića ćemo još vidjeti.