FOTO/VIDEO  Mostar SG spreman za povijesni iskorak

Mostar SG

Pripreme Futsal kluba Mostar SG Staklorad za nastup u Ligi prvaja ulaze u završnu fazu. Stručni stožer uradio je odličan posao tijekom posljednjih mjeseci, pa su i očekivanja pred nastup među evropskom elitom velika. Najboljem se nada i Daniel Marinho De Souza.

- Pred nama su tri dobre i tri teške utakmice. Najjača i najteža utakmica bit će ona protiv Sportinga. Već drugog dana nas čeka utakmica protiv domaćeg Doboveca. Oni imaju dosta igrača iz reprezentacije Slovenije. Jaki su i bit će teško. Nakon dana pauze slijedi Ekonomac. Oni su školovani, igraju zajedno već četiri pet godina i neće biti lako. Vjerujem u ovu ekipu. Treniramo i radimo da bi sve bilo dobro, kazao je De Souza.

Prije polaska u Sloveniju, Mostar SG Staklorad domaćin je Belom Anđelu na otvaranju nove sezone Premijer lige BiH u kojoj brani titulu.

- Uvijek je najteža utakmica prva u sezoni. Imamo problema. Mi ćemo igrati kako znamo da pobijedimo i sa pobjedom da putujemo u Sloveniju, dodao je De Souza.

Pobjedu na otvaranju nove sezone očekuje i kapiten Marijo Aladžić. Velika su i očekivanja od Lige prvaka.

- Nadamo se da ćemo u Sloveniju putovati sa pobjedom. Tamo nas očekuju tri zahtijevne utakmice. Igramo protiv europskog prvaka i domaćina. Tri ekipe prolaze i mi svakako očekujemo plasman dalje, rekao je Aladžić.

https://www.youtube.com/watch?v=3egSGc7GQ2w