MNK Brotnjo: Imamo najbolje igrače u ligi, ali nam nedostaje treninga

MNK Brotnjo

Kao jedan od glavnih pratitelja vodećeg dvojca, ipak se očekivalo da će možda s Kamešnicom ostvariti i bolji rezultat.

- Falila nam je čitava obrana, gledao sam kako sklopiti tim. Na kraju je završilo dobro jer nismo imali većih problema. Obje ekipe su imale svoje šanse, a mislim da je neriješeno ipak realan rezultat, komentirao je trener Brotnja Davor Juričić.

Dosta je upitno koliko Brotnjaci mogu ugroziti vodeći dvojac koji već ima solidnu bodovnu prednost i glavni su favoriti za titulu prvaka.

- Klis i Posušje nam već dosta bježe, mi njima možemo pomrsiti račune, ali sve ovisi od toga kako se klub želi organizirati. Mi imamo najbolju ekipu u ovoj ligi pojedinačno. Bolji smo i od Klisa i od Posušja, ali nam nedostaje organizacije. To su momci koji rade i slabo dolaze na treninge, priča Juričić.

To svakako utječe na fizičku spremu koja odlučuje u kasnijim fazama meča.

- Da se igra po jedno poluvrijeme, mi bi bili prvaci. Ovako se mi možemo boriti, ali nije to to.

U Drugoj ligi su po svim pokazateljima stvari puno regularnije i korektnije nego prethodnih sezona, ali Juričić smatra da ipak nije tako bajno.

- Može se igrati, ali ipak na svakom gostovanju dobijemo po pet žutih kartona. Pa nek se odgovorni zamisle u vezi toga. Ipak što se tiče utakmice u Podhumu, sami smo sebi krivi što nismo pobijedili. Igrači nisu dali golove i zato nismo pobijedili.

U nedjelju su favoriti na svom terenu protiv Bjelopoljca.

- Nijednu utakmicu kući ne smijemo kiksati. Tko god bude igrao moramo dobiti. Ipak imat ćemo kompletniji sastav nego protiv Kamešnice, zaključio je Davor Juričić.

Er.B. Dnevni list