VIDEO  Marin Galić: Svjestan sam da je Zrinjski stepenica više u mojoj karijeri

Marin Galić

Nakon Branitelja Galić je uspješno nastupao za momčad Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Njegove odlične partije nisu ostale neprimijećene, a Galić je u ovom prelaznom roku imao nekoliko zanimljivih ponuda, ali je ipak odlučio da se vrati u svoj matični klub.

"Odavno sam u kontaktu sa ljudima iz Zrinjskog i mislim da je najrealnija opcija bila da se vratim u Zrinjski. Ovdje sa proveo pet godina u omladinskom pogonu, a i Zrinjski je prvak države pa tko ne bi volio igrati u Zrinjskom", rekao je Galić na početku razgovora okupljenim novinarima.

"U Mladosti su bili korektni, tijekom cijelog vremena. Dobio sam šansu, afirmirao sam se i stigao i do mlade reprezentacije. Rastali smo se na prijateljski način i zaista su korektni ljudi i hvala im na svemu", rekao je Marin o svom bivšem klubu.

"Iskreno jedva sam čekao da krenu pripreme. Malo je bilo odmora, ali ipak sam se zaželio treninga i utakmica. Moja su očekivanja da izvršavam obveze prema klubu. Da budem profesionalan. Da radim najbolje što mogu. Nadam se da ću se od prvog treninga nametnuti treneru."

"Mladost je klub koji nema neke velike ambicije i sve što se uradi uglavnom je dobro, a svjestan sam da je Zrinjski stepenica više, da je veliki pritisak i samim tim i velika odgovornost prema navijačima, prema klubu i cijelom stručnom stožeru puno veća. Svjestan sam gdje dolazim i što me čeka.", rekao je Galić, a cijeli razgovor možete pogledati u našem video prilog.

HERCEGOVINA.info