Mamić slavi: Hrvatski nogomet je oluja koja je poharala Europu

zdravko mamić

... Dinama, ali i ostalih hrvatskih klubova i sportaša 'obožavateljima' se obraća preko svoje službene Facebook stranice.

Tako nije mogao propustiti ni ovu, idealnu, priliku u povijesnom momentu za hrvatski klupski nogomet te je naciji zaluđenoj loptanjem poručio da 'hrvatski nogomet nije močvara nego hrvatska nogometna oluja koja je poharala Europu', pišu 24sata.hr.

Motiv za uobičajene Mamićeve izljeve emocija prolasci su sva četiri hrvatska kluba u play-off europskih natjecanja. Osijek je deklasirao moćni PSV, Rijeka izbacila bogati Salzburg, Hajduk torpedirao Brondby, a njegov Dinamo jedva eliminirao slabašni Odds.

'3.8.2017. bit će upisan zlatnim slovima u povijest hrvatskog nogometa! Četiri hrvatska kluba izborila su Playoff europskih natjecanja i pokazali su da hrvatski nogomet nije močvara nego hrvatska nogometna oluja koja je "poharala" Europu! Od srca čestitam GNK Dinamo Zagreb, NK Rijeka, NK Osijek i HNK Hajduk Split, a sada odoh u dugu norvešku noć proslaviti ovaj uspjeh! Živjela Hrvatska', piše Mamić.