Kartonirani Zrinjski iz Sarajeva kući pjevajući: Nikad ne otpisuj srce prvaka!

HŠK Zrinjski, FK Sarajevo, Stadion HŠK Zrinjski
Nogometaši HŠK Zrinjski sinoć su ostvarili veliku pobjedu na Koševu nad FK Sarajevo. Uoči ove utakmice smalo tko je vjerovao u pobjedu Plemića. Danima prije na račun Zrinjskog su se mogle čuti samo kritike, a put u Sarajevo najavljen je kao nešto što se mora odraditi.

Tako nisu mislili vjerni navijači Zrinjskog koji su i sinoć bili na Koševu uz svoje ljubimce, ali ni nogometaši koji su istrčali na Koševu.

Sarajevo je imao 9 bodova prednosti nad Zrinjskim, a suđenje je izgledalo kao da situacija obrnuta, Glavni sudac Mujić iz Banovića je doslovno kartonirao Zrinjski i Plemićima je podijelio čak 8 žutih kartona, neke od njih potpuno nepotrebno i neopravdano.

S druge strane isti taj sudac je žmirio na oba oka kada su u pitanju bili startovi i prigovori igrača Sarajeva. Biti će zanimljivo pogledati sudačku analizu ove utakmice, te kako će "objektivni" sarajevski mediji ocijeniti suca.

Jasno je da neki u ovoj državi ne mogu podnijeti višegodišnju dominaciju Zrinjskog, a s druge strane još je jasnija poruka koju često na društvenim mrežama dijele navijači Zrinjskog: Nikada ne otpisuj srce prvaka!

Danas je razlika između Sarajeva i Zrinjskog 6 bodova. Do kraja prvenstva puno je bodova u igri. Zrinjski nema što izgubiti, a već jučerašnjom utakmicom puno se toga dobilo.

Pozdrav iz grada prvaka!