Ivan Ferenc: Zrinjski je moj klub, i nadao sam se da ću duže ostati u njemu

Nakon omladinskog staža nastupao je za matični HŠK Zrinjski i NK Zvijezdu iz Gradačca, a trenutno igra u Slovačkoj. Evo što o svojoj karijeri za naš portal HERCEGOVINA.info kaže Ivan.

Kao prvo gdje je danas Ivan Ferenc?

Trenutno sam u Slovačkoj, u njihovoj trećoj ligi i nastupam za klub Spartak Banovce NB.

Možeš li usporediti svoj današnji klub sa onima za koje si nastupao u BiH?

Naravno da se to ne može usporediti. Ipak ovo je niži rang i manje organiziran klub, ali što se tiče financijske situacije moram priznat da je puno bolje nego što je bilo u prijašnjim klubovima gdje sam igrao.

Bio si u Zrinjskom prošlu sezonu, ali nisi dobio neku šansu. Što su razlozi?

Da bio sam tu jednu sezonu u Zrinjskom, razloge stvarno ne znam. Vjerojatno se moje igre nisu svidjele trenerima, ako je možda nešto drugo u pitanju ja stvarno ne bih znao što je to.

Da li ti je žao što zasada nisi ostavio neki dublji trag u Zrinjskom?

Normalno je da mi je žao, Zrinjski je moj klub, i nadao sam se da ću duže ostati u njemu, te da ću bar dobiti neku normalnu šansu, ali nažalost nisam i morao sam ići dalje.

Kakve su trenutno tvoje, ali i ambicije kluba za koji nastupaš?

Moje ambicije su kao uvijek vezane za prvoligaški nogomet, a u ovom klubu gdje sam sada aambicije su ulazak u veći rang i nadamo se da ćemo to i ostvariti.

Da li si zadovoljan svojim novim klubom i svojim nastupima?

Sigurno da sam zadovoljan jer sam u posljednjih 6 utakmica zabio 5 pogodaka i nadam se da ću nastaviti tako. Ovdje su utakmice dosta praćene, tako da sam poslije utakmice u kojoj sam zabio tri gola dobio informacije iz kluba da im je stigla ponuda iz kluba iz druge Slovačke lige koji je u vrhu i koji se bori za ulazak u prvu, ali to ćemo jos vidjeti.

Evo za kraj još neka poruka našim čitateljima?

Pozdrav svim čitateljima iz daleke Slovačke, a posebno mojim Ultrasima.

HERCEGOVINA.info