Skandal nakon utakmice: Ludogorec se žali UEFA-i!

26.07.2012

Čini se kako fair play nije jača strana Dinamovih gostiju iz Bugarske. Nakon što su se u sudačkoj nadoknadi valjali po travi ne bi li sačuvali pozitivan rezultat pa im se to obilo o glavu, sada su ...

... odlučili poslati službenu žalbu UEFA-i!

''Menadžment Ludogoreca će poslati žalbu UEFA-i zbog suđenja Nijemca Felixa Zwayera'', stoji u priopćenju na službenoj stranici Ludogoreca.

Osam minuta sudačke nadoknade, umjesto predviđenih pet, ne mogu 'pregristi', a izvukli su i nedosuđeni karton Sammiru zbog prekršaja na Djakovu.

Treća stavka je ponašanje navijača. Naime, navodno je bugarska delegacija u VIP loži u Maksimiru bila na meti rasizma!

''Navijači su im vikali 'cigani', a na vlasnika Kirila Domuschieva, izvršnog direktora Angela Petričeva i sportskog direktora Georga Karamndžukova su bacali pivo i psovali ih", stoji na stranici kluba, no vrlo je moguće da su te riječi Dinamovih navijača bile upućene - Dinamovom vodstvu.

Potkrijepljuju to i bugarski mediji koji tvrde kako je izvršni direktor Petričev bio mokar kao da se otuširao iako Bugari ničim nisu izazivali navijače.

''Podsjećamo da je Ludogorec toplo primio Dinamo u prvoj utakmici zbog čega je dobio zahvalu predsjednika HNS-a Davora Šukera", dodaju.

Izvor: net.hr

Tagovi: GNK Dinamo
loading...