HŠK Zrinjski: Spektakl opravdao očekivanja

...i dnevnom terminu došli pogledati nogometni spektakl.

Počelo je Plemićki dodjelom poklona gostima iz Zagreba. Dinamo će tako u Zagreb ponijeti sliku mostarskog slikara i umjetnika Marina Topića, a malo je nedostajalo da odnesu i punu mrežu pogodaka. Zrinjski je puno ozbiljnije i odlučnuje ušao u utakmicu, što je i rezultiralo vodstvom pogotkom koji je postigao Marin Aničić. Nakon toga pogotka imali su Plemići nekoliko prigoda koje je teže promašiti nego realizirati, ali rezultat se nije mijenjao. To se Zrinjskom osvetilo i Krstanović je poravnao iz jedne akcije koja nikako nije mirisla na pogodak.

U drugom dijelu tempo je malo pao, a treneri oba tima izvršili su veliki broj izmjena. Dinamo je u tom drugom dijelu imao veći broj prigoda, ali se rezultat nije mijenjao. Neodlučenim rezultatom na kraju može biti zadovoljniji Dinamo, a to je nakon utakmice priznao i trener Dinama Kruno Jurčić.

Navijači oba tima stvorili su odličnu atmosferu na stadionu, a kraj utakmice dočekan je zajedničkim navijanjem Ultrasa i BBB. Na kraju sve je prošlo bez i najmanjeg incidenta, te još samo možemo poželjeti još puno ovakvih utakmica.

Danas u poslijepodnevnim satima na našem portalu bit će dostupan još jedan video prilog sa utakmice, kao  i fotografije koje još nisu objavljene.

hercegovina.info