FOTO  HŠK Zrinjski: Prvi u svom gradu, prvi u državi

zrinjski izbor sportaša

... Grada Mostar. Ovaj petnaesti po redu izbor protekao je u zanimljivoj atmosferi, a za najboljeg sportaša izabran je član Karate kluba Mostar Esned Crnomerović, a za najbolju sportašicu izabrana je također karatašica, ali Sveučilišnog karate kluba Neretva Ivona Ćavar.

Što se tiče ekipnih sportova ove godine dominaciju je napravio Zrinjski. Posebno priznanje za ostvarene sportske rezultate dobio je Športsko plesni klub Zrinjski, a članovi HŠK Zrinjski slavili su u dvije kategorije. 

Omladinska škola ovoga kluba, odnosno juniorska ekipa dobila je priznanje za najuspješniju mušku mladu ekipu, a u više kategorija predloženi su bili članovi ovoga kluba za pojedinačne nagrade od bivšeg trenera Marinovića, pa sve do nekoliko juniora. Juniori HŠK Zrinjski su primili ovo priznanje od nekadašnjeg proslavljeno vratara Envera Marića.

Za najbolju seniorsku ekipu također je proglašen HŠK Zrinjski koji je prošle godine osvojio svoju četvrtu titulu prvaka države, a trenutno se nalazi i na vodećoj poziciji prvenstva. Nagradu je ispred HŠK Zrinjski primio Izvršni dopredsjednik kluba Danko Šulenta, a nagradu je uručio nekadašnji nogometaš i sportaki direktor FK Velež, a danas predsjednik Olimpijskog odbora Bosne i Hercegovine Marijan Kvesić.

Danko Šulenta kratko se obrati prisutnima. Zahvalio je na nagradi i poručio da će se ponovno naći na istom mjestu i isto vrijeme ove sezone što je izazvalo veliki pljesak svih prisutnih.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

HERCEGOVINA.info