FOTO  HŠK Zrinjski: Plemići za vikend postigli 51, a nisu primili niti jedan pogodak

Zrinjski - Lokomotiva
...pogodak, a nisu primili niti jedan.

Prvi su nastupili predpioniri protiv Lokomotive, a utakmica je završila 12:0 u korist mladih Plemića. Pogotke za predpionire HŠK Zrinjski postigli su Mihić 3, Muselimović 2, Sesar 2, Stanić, Kolobara, Musa, Bogdan i Šilić.

Nakon toga su pioniri HŠK Zrinjski svladali Lokomotivu rezultatom 6:0. Za pionire golove su postigli Božić 2, Vukoja 2, Beljo i Bubalo.

Seniori Zrinjskog igrali su Gradski derbi protiv Veleža. Plemići su u svim elementima igre nadigrali svoje protivnike, i na kraju su slavili 2:0, a strijelci su bili Crnov i Nikolić.

Nedjelja jutro donijela je tradicionalnu hej ligu. Mladi Plemići su odigrali 5. utakmica, od toga Zrinjski 2 tri, i Zrinjski 1 dvije.

Zrinjski 1 je svladao Čapljinu sa 5:0, te Leotar rezultatom 4:0. Strijelci za Zrinjski 1 su bili Zovko, Mikulić 2 , Šakota, Šarac, Raguž 2, Vučić i Pandža.

Zrinjski 2 je igrao tri utakmice i svladao NK Mostar Mo talent 2:0, Slogu Uskoplje 1:0 i ŠN Mas Mostar 4:0.

Strijelci su bili Glavina 4, Drmać 2 i Krmek.

Uspješan vikend začinili su kadeti i juniori u utakmicama protiv Mladosti iz Velike Obarske. Kadeti su svladali goste rezultatom 5:0. Strijelci za kadete su bili Klarić 3 i Martinović 2.

Juniori su nakon toga torpedirali goste iz Velike Obarske sa čak 10:0. Strijelci za Zrinjski bili su Puljić 2, Ćorić 2, Miketek 2, Zovko 2, Vukša i Sabljić.

Na svim ovim susretima bila je ekipa našeg portala, i u našoj galeriji pogledajte pobjednički niz Plemića svih generacija.

U galeriji 150 fotografija sa svih utakmica Plemića