HŠK Zrinjski: Plemići nikad jači na početku sezone

HŠK Zrinjski - FK Mladost
Sezona je to u kojoj će Plemići braniti naslov prvaka države, ali i sezona u kojoj će pokušati napraviti iskorak u Europi. Ne podcjenjujući protivnika, koji je ipak na jednoj većij razini od Zrinjskog, NK Maribor je protivnik koga su svi priželjkivali.

Ovaj puta neće biti putovanja koje će trajati danima, a i o protivniku manje-više sve je poznato, tako da će Plemići spremni dočekati dvomeč s prvakom Slovenije.

Razloga za optimizam ima mnogo, a jedan od glavnih jeste činjenica sa se šampionska momčad nije osula. Kostur momčadi je tu, i čine ga nogometaši koji su na svojim plećima iznijeli šampionsku sezonu. Bit će naravno par promjena u igračkom kadru, ali one neće bitno pokvariti koncepciju nogometnih prvaka BiH.

Za tu činjenicu je najviše zaslužna ambiciozna Uprava koja je klub napokon podigla na jedan veći nivo. Raspudić, Šulenta i Martinović glavni su „krivci" što je stvoren, i što se stvara jedan veliki Zrinjski koji ima snage napraviti još veći iskorak.

Naravno u ovoj cijeloj priči šlag za kraj su navijači koji su napokon dočekali da Plemići imaju jedno normalno europsko gostovanje. Ukoliko Zrinjski u prvoj utakmici u Mostaru postigne dobar rezultat, u što nitko ne sumnja Maribor može očekivati veliki broj navijača Zrinjskog.

HERCEGOVINA.info