FOTO  HŠK Zrinjski-NK Gošk 3:1

HŠK Zrinjski, NK GOŠK Gabela
Utakmica je privukla oko 1500. gledatelja. Zrinjski je bio favorit uoči utakmice, i Plemićima je trebala pobjeda za povrat samopouzdanja nakon remija protiv Vallette. Gosti su došli riješeni da pomrse račune Zrinjskom i pokušaju doći so bod(ova).

Momčadi su nastupile u sastavima:

HŠK Zrinjski: Soldo, Barišić, Čirjak, Aćimović, Stojkić, Todorović, Perišić, Jakovljević, Rustemović, Filipović i Kadušić.

NK Gošk: Kozić, Čolić, Karamarko, Hasanhodžić, Ereiz, Aletić, Anković, Kulović, Đajić, Raguž, Hasanović.

Zrinjski je bolje otvorio utakmicu, i Plemići su od prve minute imali terensku inicijativu. Plod toga je pogodak za vodstvo 1:0 u 14. minuti, a strijelac je Rustemović. U 16. minuti kod Zrinjskog  igru napušta Jakovljević, a ulazi Laštro.

Samo tri minute poslije rezultat je 2:0, a strijelac je Filipović. I nakon uvjerljivog vodstva Zrinjski nastavlja sa napadima, i puno je bolji protivnin, dok se nogometaši Goška uglavnom brane. Do kraja prvog dijela i gosti se bude, te je šansu imao Kulović, ali Soldo je sjajno obranio. Na odmor se ide rezultatom 2:0.

Na početku drugog dijela pokušavaju gosti, ali bez uspjeha. S druge strane Zrinjski u 54, minuti preko Aćimovića pogađa za 3:0. U Zrinjskom nakon viskokog vodstva ulazi Bekrić umjesto Čirjaka. Ubrzo nakon toga Zrinjski ima odličnu prigodu preko Filipovića, ali ovaj puta Kozić dobro reagira.

Miše nakon toga pravi i treću izmjenu kada umjesto Perišića ulazi Hairlahović. I nakon toga nastavljaju se napadi Zrinjskog, te bilježimo odličnu prigodu Bekrića, ali i ovaj puta Kozić je na mjestu. Istu situacija malo kasnije, a ovaj puta su akteri Aćimović i Kozić. Gosti do smanjenja stižu u 77. minuti, a strijelac je Kulović. Pogodak je osokolio goste koji stavraju još nekoliko prigoda, ali rezulat ostaje 3:1.

HERCEGOVINA.info