FOTO  HŠK Zrinjski: Mladi Plemići odigrali utakmice Mas mini lige i !Hej lige

HŠK Zrinjski, !hej Liga

ZAGIĆI MAS MINI LIGA

Mladi Plemići ( 2008.godište) su u subotu 19.11. 2016.g. odigrali susrete Mas Mini lige. Protivnik HŠK Zrinjski bio je Mali most, Mladi Plemići su slavili rezultatom 1:4 (strijelci za HŠK Zrinjski Filip Milićević, Filip Zovko, Filip Margeta, Roko Krešić). HŠK Zrinjski trenutno se nalazi na prvom mjestu Mas Mini Lige s odigranih četri utakmice i sa osvojenih maksimalnih12 bodova, a gol razlika je 16:5.

ZAGIĆI !HEJ LIGA
Mladi Plemići su odigrali i dva susreta !Hej lige. U prvom dvoboju protivnik Mladim Plemićima je bio HNK Tomislav, a utakmica je završila rezultatom 2:2, strijelac oba pogotka za HŠK Zrinjski Bio je Pavlović David. Dok je u drugom susretu Mladim Plemićima protivnik bio NK Sloga Ljubuški; u tom susretu nogometaši HŠK Zrinjski ubilježili su pobjedu s rezultatom 2:0, a strijelci za HŠK Zrinjski bili su Biokšić Niko i Šakota Filip. Mladi Plemići trenutno se nalaze na sedmom mjestu !Hej lige s osvojenih 19. bodova iz odigranih 11. utakmica, također nogometaš HŠK Zrinjski Šakota Filip trenutno zauzima prvo mjesto na listi strijelaca !Hej lige s 15. postignutih golova iz 11. utakmica.
TRENER: Tihomir Tiki Skoko

LIMAČI !HEJ LIGA
Limači HŠK Zrinjski su odigrali tri susreta !Hej lige. U prvom dvoboju protivnik Mladim Plemićima je bio NK Cim, a utakmica je završila pobjedom HŠK Zrinjski 4:0, strijelci za HŠK Zrinjski bili su Ivanković Rino dva puta, a po jedan pogodak postigli su Knezović Luka i Petrović Josip. Dok je u drugom susretu Mladim Plemićima protivnik bio FK Velež; u tom susretu nogometaši HŠK Zrinjski ubilježili su poraz s rezultatom 0:2. U trećem susretu Mladi Plemići su snage odmjerili s NK Međugorjem i u tom susretu HŠK Zrinjski poražen je s rezultatom 0:1. Mladi Plemići trenutno se nalaze na četvrtom mjestu !Hej lige s osvojenih 30. bodova iz odigranih 12. utakmica. HŠK Zrinjski za vodećim FK Leotraom zaostaje sedam bodova ali FK Leotar ima tri odigrane utakmice više od HŠK Zrinjski.
TRENER: Vrdoljak Dragan

Sve fotografije u GALERIJI