HŠK Zrinjski: Gradonačelnik Bešlić primio prvake; Obećajem čestitku iz gradskog proračuna

HŠK Zrinjski, FK Mladost, HŠK Zrinjski, prvaci, sportski savez mostara
...Grada Mostara, Hasan Šišić organizirali su prijem za nogometaše, trenere i članove Uprave HŠK "Zrinjski".

"Moje iskrene čestitke na osvojenoj tituli. Ja sam veoma sretan što sam gradonačelnik grada koji ima prvaka u sportu, koji se često naziva najvažnijom sporednom stvari na svijetu. Želim Vam da ostvarite što bolji rezultat u europskim natjecanjima i da u lijepom svjetlu predstavite Mostar i regiju. Kada Grad Mostar usvoji proračun, ja obećajem još jednu čestitku za HŠK Zrinjski koja će biti stimulans za daljnji rad. Vjerujem da ćemo proračun usvojiti u slijedećih 15 do 20 dana", kazao je gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić, piše pogled.ba.

Predsjednik Zrinjskog Marin Raspudić zahvalio se gradonačelniku na prijemu i čestitkama, te istaknuo kako mu je velika čast što je na čelu HŠK Zrinjski.

"Do naslova prvaka došli smo sinergijom Uprave kluba, stručnog stožera, navijača i igrača i svatko je u svom segmentu završavao svoj posao. U ovim turobnim vremenima donijeli smo građanima Mostara jedno veselje, radost. Mi ćemo se truditi u skladu s našim mogućnostima da se ime Mostara i Hercegovine čuje u Europi, te da pokažemo kako je Mostar normalan grad u kojem je sport dominantan, a ne nešto drugo", riječi su Raspudića.

Trener Branko Karačić istaknuo je kako su igrači najzaslužniji za osvajanje titule.

"Zahvaljujem se svima onima kojima je drag HŠK Zrinjski i nadam da ćemo nastaviti istim putem uspjeha", kazao je Karačić.

Gradonačelnik Ljubo Bešlić poklonio je predsjedniku Zrinjskog umjetničku sliku sa brodom na kojem je označena godina osnivanja Zrinjskog 1905-ta.