HŠK Zrinjski - FK Željezničar 0:0

01.04.2012

HŠK Zrinjski i FK Željezničar remizirali su u posljednjoj utakmici kola Premijer lige, odigravši bez pogodaka 0:0.

Sve fotografije u GALERIJI

Utakmica je odigrana po veoma hladnom vremenu pred oko 2500 gledatelja, koji su vidjeli dosta borbenu utakmicu kojoj su samo nedostajali pogotci.

Na teren su izašle slijedeće momčadi:

HŠK Zrinjski: Melher, Džidić, Ivešić, Marjanović, Pehar, Miličević, Stojkić, Jackson, Markić, Žuržinov, Aničić.

FK Željezničar: Gušo, Čolić, Kvesić, Vasilić, Bogičević, Nyema, Svraka, Bekrić, Stanić, Adilović, Zeba.

Prvo poluvrijeme bilo je dosta izjednačeno, Željezničar je možda imao malo više loptu u svojom nogama, ali su nogometaši Zrinsjkog imali puno bolje prigode. Zabilježili smo dobre pokušaje Ivešića, Markića i Miličevića. Na odmor se otišlo sa 0:0.

U drugom dijelu puno bolja igra Zrinjskog. Redale su se dobre prigode pred vratima Guše, dok su gosti pokušavali iz kontra udara. Zrinjski je pokušao preko Ivešića, Pehara, Bibića, Jacksona, ali se Gušo nije dao iznenaditi. Domaći nogometaši su pred kraj utakmice tražili najstrožu kaznu kada je sapleten Jackson, ali sudac se nije oglasio.

Na kraju 0:0 rezultat kojim gosti mogu biti zadovoljniji, jer ruku na srce nisu pokazali puno mostarskoj publici. Zrinjski može žaliti za propuštenim prigodama, jer svaki bod je momčadi Slavena Muse važan u borbi za vrh ljestvice.

Spoznor prijenosa: Benzinske postaje OIL AC

loading...» 2 komentara

  • avatar piknik 02.04.2012. 12:20 #1

    lose su odigrali ovu utakmicu , jer rezultat je bio 0-0 treba li su malo jace u napadu igrati. Al' opet Zrinjski je mostarski klub i volimo ga :* .

  • avatar Zrinja 02.04.2012. 12:24 #2

    E moj piknik da su svi ljudi pametni kao ti bolje bi se igralo i bodijedivalo. Ove sve treba smijeniti a tebe postaviti kao prijesjednika kluba. Zrinjski volimop te. <3