HŠK Zrinjski, četvrto mjesto na Memorijalnom turniru Luka Lovrić

12.05.2019

Kao što smo već ranije javljali u Mostaru je u subotu održan drugi Memorijalni nogometni turnir Luka Lovrić.

Turnir je organiziran za dječake rođene 2009. godine i mlađe.

Na turniru su sudjelovali i mali Plemići koji su nastupili u sljedećem sastavu: Luka Ćosić, Roko Krešić, Sandro Zovko, Domagoj Matić, Marko Palac, Luka Kudić, Vito Avmedovski, Zlatko Ivanković, Lovro Škrobo i Ivan Miletić. Trener ekipe: Dragan Vrdoljak.

Prvu utakmicu Zrinjski je odigrao protiv vršnjaka iz ŠN AS Međugorje. Zanimljiva utakmica završila je rezultatom 2:1 za Međugorje, a strijelac jedinog pogotka za Plemiće bio je Sandro Zovko.

Drugu utakmicu Plemići su odigrali protiv HNK Branitelj. U zanimljivoj utakmici krajnji rezultat glasio je 2:0 za Zrinjski. Oba pogotka za Plemiće postigao je Domagoj Matić.

Kao drugoplasirana ekipa u grupi A, Zrinjski se plasirao u polufinale, gdje ga je dočekao susret protiv ŠN Sport Talent. U zanimljivoj utakmici na terenu su se bolje snašli nogometaši Sport Talenta, te slavili pobjedu od 2:0.

Nakon poraza od Sport Talenta, Zrinjski je odigrao utakmicu za treće mjesto, a protivnik je bila ekipa ŠN AS Međugorje s kojom su se sastali i ranije u skupini.

Utakmica je bila izuzetno zanimljiva, a treće mjesto pripalo je ekipi Međugorja, koja je slavila pobjedu od 3:2. Golove za Zrinjski su postigli Ivan Miletić i Sandro Zovko.


loading...