HNK Čapljina: S četiri nova imena kompletirali tim

HNK Čapljina, NK GOŠK, Prva liga Federacije, NK GOŠK, HNK Čapljina, HNK Čapljina, Damir Obad, Draženko Krmek

On je treći trener koji vodi Čapljinu ove sezone nakon što su ranije s klupe momčad predvodili Dario Zadro i Zlatko Križanović, piše Dnevni list.

- Htjeli smo razdrmati i probuditi ekipu više psihološki, a s Križanovićem smo dogovorili da bude koordinator omladinskog pogona. Imamo dosta težak raspored na početku i želimo motivirati ekipu, pojasnio je direktor Čapljine Damir Obad.

Ekipa se kompletirala poslije desetak dana rada, a Čapljinu su napustila četiri nogometaša koliko ih je i stiglo u klub.

- Otišao je Predrag Jaredić, Amer Mahinić je vraćen s posudbe u Velež, Sandi Zulčić je prešao u Bratstvo, a Petar Juras bi trebao u Jadran iz Ploča, kaže Obad.
S druge strane, isto toliko je i pristiglih u momčad...
- Stigli su veznjak/krilo Marko Mišić, bivši član premierligaša Olimpica i Viteza, braća Raguž, Petar i Eduard, jedan stoper, drugi napadač, dok se lijevi bočni Tomislav Bošnjak vratio iz Švicarske, dodao je.

Za klub je posebno važno da je u ekipi ostao i prvi strijelac (12 golova u jesenskom dijelu), Zdenko Jurčević.
- Kako stvari stoje, osim toga ne mislimo još nešto previše mijenjati, kazao je Obad.
Čapljinci su odigrali i prvu test utakmicu s tuzlanskom Slobodom od koje su izgubili 6:0.
- Nisu igrali glavni igrači, više smo dali priliku mlađima da vidimo koliko mogu, kaže Obad.

Dogovoren je i test s GOŠK-om iz Dubrovnika za subotu, a igrat će se u ovisnosti o vremenskim prilikama u Međugorju ili Čapljini.
Čapljina je jesenski dio prvenstva u Prvoj ligi FBiH završila na desetoj poziciji sa 17 osvojenih bodova, odnosno pet pobjeda, dva remija i osam poraza. Na proljeće će se boriti za ostanak, a nadmetanje će započeti domaćom utakmicom s Bratstvom 7./8. ožujka.

Dnevni list