Hajde Ante s Rebića strane, odvedi Hrvatsku u željeno finale!

Ante Rebić, Hrvatska, Ante Rebić, Vatreni, Jose Mourinho, Ante Rebić, Ivan Perišić, Manchester United, Ante Rebić, Manchester United, nogometne zvijezde, Ante Rebić, Mourinho, Manchester United, Ante Rebić, Ante Rebić, Ante Rebić, Vatreni, Hrvatska zemlja, Ante Rebić, Ante Rebić, inter, Ante Rebić, AC Milan, milan, spal , Ante Rebić
Najveće iznenađenje u dresu Hrvatske na ovom Mundijalu, imotski heroj i strijelac prvog pogotka protiv Argentine - Ante Rebić.

Rebić je svoj nogometni put započeo u rodnom kraju - u Vinjanima i Imotskom je proveo same početke, a već sa šesnaest godina otišao od kuće u Split u kojemu je prvi puta zaigrao za seniorsku momčad. Nakon početaka u Splitu 2013. godine Rebić je otišao u Fiorentinu da bi iz nje otišao na posudbu u njemački RB Leipzig.

Nije petogodišnji ugovor ipak urodio prevelikim plodom pa je prije dvije godine potpisao ugovor o posudbi s Hellas Veronom te izabrao dres s brojem 27.

Iako je imao ambicije prema izabranoj nogometnoj vrsti te branjenju boja svoje domovine uspio je progurati se u prvi sastav tek na ovom Mundijalu iako je jednom izjavio: "Moje ambicije su jasne. Bio sam na mundijalu u Brazilu, želim doživjeti i Euro 2016., ali s jedne strane shvaćam da je konkurencija u reprezentaciji velika, a s druge logično je da me izbornik ne može pozvati ukoliko ne igram standardno".

Bio je Rebić u eri Nike Kovača koji ga je 2016. doveo u Frankfurt u Eintracht u kojem je zabio dva pogotka u 20 utakmica, a poslije toga izbornik Ante Čačić nije imao sluha za pozivanje Ante Rebića u svoj sastav.

Mnogima je Rebić upravo najveće iznenađenje u redovima Hrvata svojim „bacanjem na glavu" za svaku loptu i toliko srčanosti, a izrazito su njegovim nastupom ponosni u rodnom Imotskom.

Više su to puta isticali kroz velike plakate na kojima su davali podršku svom sumještaninu.

Mnoge su se cure i dobro uhvatile životopisa i Instagram profila Ante Rebića nakon što je njegova majka izjavila: „Moj Ante nema djevojku. Voljela bih da se skrasi!"

Nakon nekoliko riječi iz „pera" Rebićeva života još na kraju važno je reći kako je upravo Rebić načeo mrežu Argentine u drugom susretu skupine D kada je nakon greške vratara Caballera poentirao volejem prvim pogotkom u pobjedi 3-0 Vatrenih.

Nadamo se kako će nastaviti sa svojim predstavama i u budućim nastupima za svete boje reprezentacije te da će biti čovjek odluke protiv Engleske.

Zato, hajde Ante s Rebića strane, odvedi Hrvatsku u željeno finale!

Dalmacijanews.hr