FOTO  HŠK Zrinjski-FK Proleter 3:0

HŠK Zrinjski, fk proleter

Gosti su u Mostar došli sa prednošću iz prvog susreta i rezultatom 4:2. Dok su imali snage nogometaši Proletera su uspijeli odolijevati Zrinjskom, a pogotovo su bili ravnopravni u prvom dijelu.

Prvi dio je donio dosta lošu igru, i od prilika vrijedi istači dvije Ivankovićeve i jednu Salčinovića koje nisu uspjele promijenuti rezultat. Gosti su također zaprijetili iz kontra udara u 32 minuti, ali ni to nije donijelo promjenu.

U drugi dio kod Zrinjskog ulazi Dragičević koji je sa svojim pogodcima i odveo Zrinjski u dalje takmičenje. Dragičević je bio strijelac u 56 i 66, a Salčinović je pogodio u 57 minuti. Imao je Zrinjski još nekoliko odličnih prilika za povećanje vodstva, dok su se gosti potpuno predali u drugom dijelu.

Utakmicu je promatralo oko 900 gledatelja, Ultrasi opet brojni i glasni čitavih 90 minuta, a i gosti su imali potporu svojih desetak navijača.

HŠK Zrinjski: Hadžić, Grabus (Đurić), Džidić, Zovko (Dragičević) , Salčinović (Zadro), Ivanković, Stjepanović, Pehar, Lendrić, Rizvanović, Aničić.

FK Proleter: Kuvekalović, Panić, Šijaković, Ušumović, Jorgić, Perišić, Ninković, Jelić, Đekanović, Knežević, Rašić.