FOTO  FK Krupa - HŠK Zrinjski 1:0

krupa-zrinjski2017

... između FK Krupa i HŠK Zrinjski.

FK KRUPA: Fejzić, Makitan, Jašarević, Koljić, Dujaković, Milutinović, Vukotić, Nikodijević, Aleksić, Milanović, Marjanović.

HŠK ZRINJSKI: Pirić, Galić, Barišić, Pezer, Lučić, Todorović, Perišić, Jamak, Katanec, Filipović, Bilbija.

Utakmica u Krupi na Vrbasu krenula je dosta otvoreno, ali mreže su mirovale sve do 31. minute, kada mrežu vratara Zrinjskog Pirića pogađa nogometaš Krupe Koljić.

Nikodijević je napravio pola posla kod gola, nogometaš Zrinjsko Lučić je loše reagirao. Nikodijević se prošetao kroz obranu, a zatim je uposlio Koljića koji je pogodio za 1:0.

U 36. minuti Krupa je mogla i da poveća vodstvo. Ponovno je Nikodijević uposlio Koljića, ali ovaj put lopta je otišla preko vrata Zrinjskog.

Na odmor se odlazi prednošću domaćina od 1:0.

Početak drugog poluvremena donio je bolju igru Zrinjskog. U 63. minuti utakmcie Krupa je ostala bez Koljića koji je zbog povrede morao van terena. Ušao je Barić, koji je umalo iznenadio Pirića odmah po ulasku nakon što se golman gostiju poigravao.

Do kraja utakmice gledatelji su mogli vidjeti stalne napade gostiju, ali i odličnu obranu domaćina, koji je i tijekom drugog poluvremena putem kontra napada pokušavao ugroziti vrata aktualnog prvaka.

Novom kiksu aktualnog prvaka zasigurno su se najviše obradovali u Širokom Brijegu i Sarajevu. Široki Brijeg sutra na svom terenu dočekuje momčad GOŠK-a iz Gabele i u slučaju pobjede aktualnom prvaku će "pobjeći" tri boda. Željezničar sutra gostuje u Banja Luci kod Borca i u slucaju pobjede Željezničar preskace Zrinjski i naći će se na drugoj poziciji.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

HERCEGOVINA.info