FOTO/VIDEO  Ekipa HŠK Zrinjski Crveni 2006. plasirala se na završnicu DFA lige

HŠK Zrinjski

... koja je u prvom dijelu ovoga natjecanja imala nešto slabije rezultate. U prvom polufinalu ekipa HŠK Zrinjski Crveni odigrala je protiv HNK Domanovići i slavila 5:2. U drugom polufinalu sastale su se ekipe HŠK Zrinjski Bijeli i ŠN Limači Čapljina. 

Iako su mnogi očekivali da će se momčad HŠK Zrinjski Bijeli naći u finalu, mali nogometaši Čapljine odigrali su odličnu utakmicu te slavili sa 2:1.

U borbi za treće mjesto utakmicu su odigrali HNK Domanovići i HŠK Zrinjski Bijeli u kojoj su slavili mladi Plemići sa čak 11:1. Zanimljivo da je momčad HNK Domanovića povela sa 1:0, ali su mladi nogometaši Zrinjskog nakon početnog šoka krenuli mnogo odlučnije i do vrha napunili mrežu Domanovića te osvojili treće mjesto.

U finalu su se sastali HŠK Zrinjski Crveni i ŠN Limači. U izuzetno dobroj utakmici bolje su se snašli mladi Plemići koji su slavili sa 4:2 i koji će u ovom godištu predstavljati Mostar - Hercegovinu na završnom turniru u Sarajevu. Obje ekipe HŠK Zrinjski (bijeli i crveni) vodi trener Tihomir Tiku Skoko, a strijelci za Zrinjski u finalu su bili Luka Cvitković 3 gola i jedan gol Luka Zelenika.

Na napomenemo da su već ranije tri ekipe Zrinjskog (Bijeli) (djeca rođena 2009, 2008 i 2007) godine slavili kod svojih uzrasta i plasirali se na završni turnir koji će se održati u sarajevskoj Zetri 26.03.2017. godine.

Kako su mladi nogometaši ŠN Limači Čapljina proslavili ulazak u finale, dodjela medalja te slavlje mladih Plemića pročitajte i pogledajte tijekom večeri na našem portalu.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

HERCEGOVINA.info