Deveta večer malonogometnog Božićno-Novogodišnjeg turnira u Čapljini

16.12.2014
1/8

Prva utakmica devete večeri turnira u Čapljini po svim je ocjenama bila i možda ponajbolja po prikazanoj igri i neizvjesnosti od samog početka ovog natjecanja.

U ovoj su se utakmici sastale momčadi ODISEJA 97 Čitluk i Udruga lađara JERKOVAC(RH) a rezultat je na kraju bio 3:2 za čitlučane. Od samog početka nizale su se prigode na obje strane a kako je utakmica odmicala i igra je bila sve borbenija na parketu čapljinske sportske dvorane.

Utakmica je odlučena dvije minute prije kraja kada su igrači JERKOVCA nesretno ugurali loptu u vlastitu mrežu pa su do kraja išli u opću opsadu vrata momčadi ODISEJE koja se opet odlično branila i na kraju zasluženo izborila prolaz u drugi krug natjecanja. Za pobjedničku ODISEJU pogotke su postigli Pehar(2) i Bencun a za JERKOVAC je oba pogotka postigao brzonogi Bebić.

U drugoj utakmici večeri momčad Fast Food GARFIELD Čapljina s uvjerljivih je 6:1 bila bolja od momčadi Cafefe bar LABEL G&L. Za pobjedničku momčad su zabili Zadro(3), Stanković(2) i Brajković dok je Kozarić postigao utješni pogodak za LABEL.

loading...