Ćorić: I dalje punimo pluća, dobro je što nema ozlijeđenih

Široki-Osijek

Foto: hercegovina.info

Nisu mijenjali, a to bi, smatraju svi na Pecari, mogao biti dobitni recept. Za što?  Najavljen je povratak u Europu, ali desni bek Dino Ćorić i ostatak društva s Pecare ne bi se bunili ni ako bi uskočilo i više od toga, piše Dnevni list.

Široki je prošle sezone neočekivano, a prvi puta nakon dvanaest godina, ostao bez Europe. Bio je to šok koji je upalio sve alarme na Pecari, pa je doveden veliki broj pojačanja, a na klupu je vraćen Slaven Musa. Zbog svega toga, a i zato što vjeruju da su već dovoljno dobri, u Širokom ove zime nisu mijenjali, što može, a i ne mora biti dobitni recept. Desni bek Dino Ćorić shvaća odluku čelništva i struke...

- Dobro je što je ekipa ostala na okupu, a to što nismo mijenjali..., ne znam. I ja sam razmišljao o tome. Ali jasno je to pokazalo da u klubu vjeruju postojećem kadru, rekao nam je Ćorić koji kaže da se pripreme još nisu zakotrljale u punom zamahu.

- I dalje punimo pluća. Nisu na red još došle utakmice iz kojih se nešto može iščitati. U srijedu nas čeka provjera protiv Branitelja, a vidjet ćemo što je šef odlučio..., tko će igrati, koliko i slično.

Kako god bilo, dobro je da nema ozljeda, pa bi danas protiv Branitelja (14 sati u kampu Musa - Karačić) možda mogli vidjeti i obrise neke igre koju je zamislila struka. Najavljeno je da će Musa ovog puta pojedinim igračima dati veću minutažu nego je to bio slučaj u provjerama s NK Mostar (5:0) i Osijekom (2:1). A gotovo na svakoj poziciji vlada prava gužva...

- U momčadi vlada velika, ali zdrava konkurencija. To nikako ne može biti loše. Što se mene osobno tiče, jesenas sam imao ozljedu zbog koje sam preskočio zadnja dva kola, ali sada sam zdrav i spreman boriti se, pa ćemo vidjeti, smatra Ćorić koji ne bježi od spomena titule, iako je Uprava kao prioritet istakla samo povratak na međunarodnu scenu.

U drugi dio prvenstva Široki će ući sa četiri boda ispod lidera Slobode, Zrinjski je u 18 utakmica skupio bod više...

- Naravno da se vidimo kao jednog od favorita u borbi za naslov. U prvom smo dijelu igrali jako dobro, a vjerujem da u drugom to možemo podići na višu razinu, zaključio je neumorni trkač uz desnu liniju.