FOTO/VIDEO  CO liga: FK Velež predvodi ljestvicu, mali Plemići na drugoj poziciji

CO liga

Približava se kraj prvog dijela CO lige U-11 koja se odigrava na pomoćnom igralištu stadiona HŠK Zrinjski u Mostaru. Veći dio ekipa odigrao je desetak i više utakmica, a ligu predvodi momčad FK Velež iz Mostara.

Mali nogometaši Veleža trenutno se nalaze na prvom mjestu skupivši 29. bodova iz 11 utakmica. Gol razlika “Rođenih” je dosta zanimljiva +31. Velež je proteklog vikenda zabilježio remi i pobjedu (HNK Brotnjo 1:1 i FK Leotar 2:1).

Na drugom mjestu s četiri boda zaostatka su mladi nogometaši HŠK Zrinjski koji su iz 11 utakmica skupili 25 bodova s gol razlikom +16. Zrinjski je odlično krenuo u ovu ligu, ali u posljednjih šest utakmica skupili su tek 7 bodova što ih je koštalo prvog mjesta na ljestvici.

Zabilježili su četiri remija, (ŠN Sport Talent Mostar 1:1, UniSport Stolac 1:1, FK Velež Mostar 1:1, FK Velež Nevesinje 1:1) jedan poraz (HŠK Posušje 0:2) i jednu pobjedu (ŠN Tiki Taka Mostar 2:0).

Na treće mjesto su nakon nedjeljne pobjede nad HŠK Zrinjski “iskočili” mali nogometaši HŠK Posušje. Posušaci su u deset odigranih utakmica skupili 23 boda s gol razlikom +17. Kao što možete vidjeti Posušje ima utakmicu manje od HŠK Zrinjski, te u slučaju pobjede isti bi se našli na drugoj poziciji.

Na četvrtom mjestu se nalazi ekipa UŠS Sport Talent iz Mostara koja je u jedanaest odigranih utakmica skupila 22 boda uz gol razliku +15.

Sredinu ljestvice predvodi HNK Brotnjo Čitluk s 20 bodova, a po 19 bodova imaju trebinjske ekipe FK Leotar i ŠF Leostars. Na osmoj poziciji se nalazi ekipa UniSport Stolac, a isto toliko bodova skupila je i ekipa ŠN Limači Čapljina.

Dosta iznenađujuća pozicija na ljestvici je ekipe ŠN AS Međugorje koja je skupila 14 bodova i nalazi se na desetom mjestu.

Dno ljestvice predvodi HNK Cim iz Mostara s 11 bodova, na 12 mjestu je ekipa ŠN Tiki Taka iz Mostara koja je skupila 9 bodova. Na 13. mjestu se nalazi FK Velež iz Nevesinja koji je skupio 8 bodova, dok je na četrnaestoj poziciji ekipa HNK Branitelj s 3 boda.

CO liga