Centar slavio u derbiju, pobjede Mostar SG i Brotnja, poraz Zrinjskog, golijada u Livnu

Futsal, Futsal Kup BiH

Poznati su svi četvrtfinalisti Futsal kupa Bosne i Hercegovine. Kako smo i danas pisali, večeras je na rasporedu bilo osam susreta osmine finala.

U derbi susretu kola Centar je na svom terenu svladao momčad Sloge rezultatom 5:4. Iako je Sloga furiozno ušla u utakmicu i povela s 0:3, Centar se ipak uspio vratiti u utakmicu. U posljednjoj minuti susreta na semaforu je stajao rezultat 4:4, da bi na radost domaćih navijača u posljednjim trenutcima pogodio Hršumović Ibrahim za veliko slavlje Centra.

U Žepču je istoimeni domaćin dočekao Brotnjo. Iako se očekivala tvrđa utakmica, slavila je pomlađena momčad Brotnja rezultatom 0:5. Strijelci za Čitlučane bili su Dujmović, Ivanković, Prusina, te dva puta Marin Suton.

U Tuzli je momčad Bosna Kompred svladala mladu momčad HFC Zrinjski s visokih 13:2, dok smo pravu golijadu također gledali u Livnu gdje je Seljak slavio protiv ekipe Beli Anđeo rezultatom 13:9.

U Cazinu je Kaskada lakše od očekivanog došla do pobjede nad Bubamarom. Slavili su igrači iz Gračanice na vrućem gostovanju rezultatom 1:5.

Aktualni prvak Mostar Stari Grad nije imao većih problema na domaćem parketu protiv Glasinca, te se pobjedom od 10:2 plasirao u četvrfinale Kupa. Nevesinje je nakon lutrije izvođena kaznenih udaraca nesretno ispalo iz kupa. Nakon što je u regularnom dijelu susreta bilo 3:3, slavili su igrači Liliuma nakon boljeg izvođenja penala rezultatom 12:11.

U Istočnom Sarajevu, jedan od favorita za osvajanje dvostruke krune Salines slavio je kod Tanga rezultatom 2:4. Strijelci za Tuzlake bili su Imširović, Isanović, te dva puta Nermin Kahvedžić, dok su za Tango precizni bili Elez i Lalović.

Rezultati osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine

Mostar FC MOSTAR SG - KMF "GLASINAC" - 10:2

Sarajevo FC CENTAR - MNK SLOGA - 5:4

Brijesnica Velika FC LILIUM - KMF " Nevesinje " - 12:11 (3:3)

18:00 Livno MNK SELJAK - KMF BELI ANĐEO - 13:9

Vojkovići - Istočna Ilidža KMF TANGO - FC SALINES - 2:4

Žepče MNK ŽEPČE - MNK BROTNJO - 0:5

Cazin MNK BUBA MARA - MNK KASKADA - 1:5

Tuzla MNK BOSNA KOMPRED - HFC ZRINJSKI - 13:2

Hercegovina.info