FOTO  CAFE FONTANA Čapljina pobjednik malonogometnog Božićno-Novogodišnjeg turnira u Čapljini

Čapljina, malonogometni turnir Čapljina, malonogometni turnir

U finalnoj utakmici FONTANA je rezultatom 4:0 slavila protiv momčadi FAST FOOD GARFIELD Čapljina i zasluženo došla do pobjedničkog pehara kojeg je voditelju momčadi Vjeki Sušcu predao načelnik Općine Čapljina dr. Smiljan Vidić. Od početka do kraja finalne utakmice igrači FONTANE su imali dominaciju a što je na kraju urodilo i uvjerljivom pobjedom.

Pogotke za FONTANU postigli su Edis Mršo (2) i Nermin Jusić(2).

U utakmici za treće mjesto momčad OPTIKA BEVANDA Mostar rezultatom 6:2 slavila je protiv MNK TIĆI Š.Brijeg. Čak pet pogodaka za OPTIKU postigao je Josip Bošković a pridružio mu se i Pantić dok je Zvone Ćavar postigao oba pogotka za MNK TIĆI.

Za najboljeg vrata turnira proglašen je Stanislav Galić(OPTIKA BEVANDA), najbolji strijelac je Josip Bošković(OPTIKA BEVANDA) a najbolji igrač turnira je Davor Marković iz pobjedničke FONTANE. Pehare i priznanja najboljim momčadima i pojedincima uručili su Dalibor Ilić(tajnik Sportskog Saveza Općine Čapljina), Dominik Lubina(predsjednik Sportskog Saveza Općine Čapljina), Pero Knežević(dopredsjedavajući Općinskog Vijeća Čapljina) i dr.Smiljan Vidić, načelnik Općine Čapljina koji je bio i pokrovitelj turnira. U revijalnom dijelu programa nastupili su kadetske skupine čapljinskih mažoretkinja.