Branko Karačić:Apsolutno znam što je Zrinjski i ljubav prema njemu

karačić

Navijače je interesiralo mnogo toga, i trener je strpljivo odgovorio na sva pitanja koja su mu postavljena.

Marko Basara?

Marko Basara je član HŠK Zrinjski i mora naći se naći rješenje dogovorom kluba, mene i njega, a prvenstveno on i klub moraju naći rješenje.

Zašto naši juniori ne dobijaju priliku tijekom sezone. Konkretno zašto se na utakmici Zrinjski-Zvijezda pri rezultatu 3-0, u 70 minuti uvodi Muminovića, a ne npr Jozića da osjeti malo taj seniorski nogomet?

Nisam siguran da je bilo 3:0, iako je moguće da jeste. Ja mislim da je ušao kod 2:0, ali meni je Muminović vrlo bitan igrač koji nije imao ritam utakmica zbog crvenog kartona iz prvog kola. On je jako bitan igrač, a bio je u padu forme i mislim da smo ga dizili, te dobili ono što smo i htjeli od njega. U ove dvije zadnje utakmice to je on i pokazao, a sigurno je da će mladi igrači dobiti svoju šansu. Ja to govorim uvijek, mladi igrači su još uvijek u stasavanju i trebaju šansu. Mladi Jozić dobio je lani šansu, dobit će je i ove, a mi moramo voditi računa o rezultatu, jer taj rezultat mene kao trenera drži u klubu. Nemojmo zaboraviti da sam ja i lani davao prilike mladim igračima od Vranjića, Tipurića, Vasilja i mislim da je dobro za klub što smo zajedno donijeli odluku, klub i ja zajedno sa igračima kojima je istekao juniorski staž da godinu dana igraju u nižem rangu radi njihovog sazrijevanja i stasavanja i sutra će od tih igrača HŠK Zrinjski imati koristi.

Kako ste zadovoljni sa uvjetima koje Vam pruža Uprava HŠK Zrinjski?

Uvijek može bolje, ali nisam nezadovoljan.

Prije svega pozdravljam trenera i čestitam mu na svim postignutim rezultatima i vođenju tima! Želim mu da nam 100 godina ostane trener i ako Bog da ostvari pravi rezultat sa Zrinjskim i u Europi. Moje pitanje također se veže za mlade igrače. Već nekoliko domaćih utakmica gdje smo imali dobar rezultat jedan dio zapada na kojem se nalazi skupina vjernih navijača, uporno čeka trenutak kad će mladi Galić dobiti priliku, ako ništa zadnjih 15 minuta. Gledali smo ga redovito u omladinskom pogonu i znamo da je dragulj i vihor na desnom krilu. Možemo li ga uskoro očekivati na terenu? Svi smo jako znatiželjni vidjeti može li u seniorskom nogometu pokazati djelić onoga iz mlađih kategorija.Treneru želim svako dobro i puno sreće u nastavku sezone!

Sigurno je da je Marin Galić jedan veliki talenat, međutim isto tako znamo da će on dobiti šansu, kao što je dobio lani mladi Vranjić, ili ove godine Jozić. Marin će sigurno dobiti šansu jer je potentan igrač, ima jednu strašnu brzinu, ima veliku želju. Ja bih volio da mogu dati šansu svim mladim igračima, i moramo znati da sam prije godinu i pol kada sam došao da smo krenuli sa puno mladih igrača, ali rezultat nije bio na onom nivou koji smo svi mi očekivali. Trener i klub prvenstveno se moraju opredijeliti da li želimo slabije rezultate pri čemu ćemo praviti i stvarati mlade igrače, ili ćemo na neki način tražiti rezultat, a Uprava od mene kao trenera traži jedan kvalitetan rezultat.

Pozdrav najdugovječnijem i nadamo se najtrofejnijem treneru Zrinjskog. Mene zanima plan B, osim Ante Radeljića u napad kad moramo stići rezultat? Poštujem i preferiram trenutni način igre, al on nam je optimalan samo kad su trenutno najbolji na terenu, čim uđe koja zamjena patnja. Dakle imamo li plan B ili C?

Pa dobro, imamo mi planove i B i C, međutim ja sam trener koji ima svoj princip rada, ima princip i sustav igre, i svaka utakmica može donijeti neke nepredviđene situacije. Mi imamo rješnja i sa Krešimirom Kordićom koga možemo uvesti kao drugu špicu, imamo rješenje sa Ivom Zlatićem koji uz sve kvalitete koje posjeduje ima kvalitetno izvođenje auta i to su sigurno elementi koje ćemo mi znati iskoristiti kada dođe momenat. Hvala dragom Bogu, mi do sada nismo imali puno takvih mogućnosti zbog dobrih rezultata, tako da nismo previše išli na te planove B ili C.

Pozdrav odličnom čovjeku pa tek onda treneru. Moje pitanje za trenera je koliko se vidi dugo u Zrinjskom i kada se Brković vraća?

Koliko se dugo vidim kao trener Zrinjskog? To je vrlo teško pitanje. Nekada imaš odličan rezultat, a dobiješ otkaz. Ja ću raditi kao da ću vjećno ostati u HŠK Zrinjski, a mogu sutra dobiti otkaz. Što se tiče Brkovića sigurno mi je žao što se ozlijedio, i sigurno nam je važan i bitan igrač u jednom ofanzivnom dijelu gdje ima kvalitetan tajming ulaska i kvalitetan centaršut. Ja se nadam da će nam se od zime priključiti maksimalnom naporu i radu s prvom ekipom.

Do kraja polusezone je ostalo 6 kola, 18 bodova je u igri. Koliki bi njega učinak kao trenera zadovoljio?

Ja bih kao trener svaku utakmicu volio pobijediti. Međutim i protivničke ekipe i treneri idu sa tom namjerom, a ja bi bio zadovoljan da završimo prvi dio sa ne većim zaostatkom što ga imamo sada za Širokim Brijegom. Koliko osvoje oni volio bi da osvojimo i mi tako da ne bude neka velika razlika za proljetni dio prvenstva. Pošto u jesenskom dijelu igramo na našem stadionu pod Bijelim Brijegom, ja bih volio da smanjimo tu razliku, a isto tako bih volio da se odluka o prvaku Premijer lige riješava na Pecari na proljeće u direktnom duelu nas i Širokog Brijega.

Mnogi su pitali za juniore, ja ću pitati za dva igrača cije dovođenje mi je do sada totalno neopravdano, Pavle Sušić i Dženan Durak? Da li su bili njegova želja, i ako jesu zašto su na tribinama?

Vrlo teško je reći. Želje postoje ovako ili onako. Sigurno da ja sa čelnicima kluba razgovaram o formaciji igrača i sustavu igre, ali konačnu odluku ipak donosi Uprava kluba.

Evo od mene jedno "relaksirajuće"pitanje. Što se tiče igračke karijere odigrali ste preko 300 utakmica za Osijek, 2 godine u Hajduku,4 sezone u Cercle Brugge, 2 sezone u Gentu, pa u Linzu, i u Union SG-u. Meni ste ostali u sjećanju ( pamtim onu ligu) da ste izvodili slobodnjake ,i to dosta uspješno, i golovi su Vam bili većinom van 16 metara. Koji Vam je najdraži, kojeg se uvijek rado sjećate?

Najdraži mi je pogodak protiv Čelika koji sam dao Zlatku Juričeviću iz slobodog udarca iz kruga sa centra, sa jedno 45. metara. I čovjek se kasnije pita kako sam se uopće usudio šutirati sa tako velike udaljenosti, jer sam se mogao i osramotiti. Sjećam se jednog detalja sa utakmice kada sam postigao zgoditak da mi je sudac te utakmice pružio ruku i čestitao.
Puno je bilo najvažnijih pogodaka u klubovima za koje sam igrao, ali najdraža mi je atmosfera bila kada sam u dresu Hajduka u ondašnjoj ligi igrao protiv Dinama, Zvezde ili Partizana. To su posebne utakmice i dva pogotka koja sam postigao Partizanu i gol Dinamu iz slobodnjaka su mi najvažniji.

Zašto naši igrači imaju veoma malo šuteva van 16. metara i zašto općenito malo koristimo prekide, a aut kojeg izvodi Ivo Zlatić je opasniji od bilo kojeg drugog prekida?

Odgovor je vrlo jednostavan. Trebali bi više vježbati i trebali bi jedan kvalitetniji ulazak nakon centaršuta. Dogodi nam se kada imamo kvlitetan ubačaj slabo ulazimo u prostor, i taj elemenat se može popraviti, ali nemamo preveliki broj igrača koji se usuđuju pucati sa 20-25 metara od protivničkih vrata. Ja bih se prisjetio utakmice sa Širokim Brijegom kada je Muminović iako mu to nije specijalnost zabio za vrijedan bod na Pecari.

Pitanje za trenera uz čestitke na dosadašnjem radu kao i na tituli! Da li vidi Simeunovića na poziciji napadača kao alternativu "brzonogom napadaču" u utakmicama gdje se vidimo u brzim protu udarima?

Sigurno on ima elemenata u nekoj varijanti u kojoj protivnik dominira, a gdje bi se mi morali povući da bi dobili prostor za te protu urade. To smo i napravili na utakmici protiv Boteva lani, međutim to baš nije bilo funkcionalno. To je bilo iznenađenje i za njega, a on najviše dobrih stvari pruža za klub na desnoj poziciji.

Pije svega da ga pozdravim i čestitam na dosadašnjim rezultatima i osvojenoj tituli. I da mu zaželim sve najbolje u budućem radu. Opaska ili pitanje bi bilo. Zašto nije od kada je sjeo na klubu Zrinjskog dao prigodu nijednom našem junioru? Iako svi znamo da imamo igrača stranaca koje bezveze plaćamo, a zauzimaju mjesto našim momcima i sličnih su kvaliteta, a o cijeni da ne pričamo. I da li zna da će biti možda prvi i jedini trener u Zrinjskom kome je to pošlo za rukom, da ne da priliku mladima?

Ja razumijem želju navijača, i ja ću se staviti u službu pružanja šanse mladim igračima, ali onda se ne može tražiti da osvojimo prvo mjesto koje svi od HŠK Zrinjski očekuju. Nažalost ne može se sve zadovoljiti, ali opet ističem budućnost HŠK Zrinjski je u tim mladim igračima i velika je stvar što su ti mladi igrači otišli na posudbu, od Bandića, Vasilja, Tipurića, Vranjića, Klarića, Brajkovića...Svi će oni sutra imati koristi od posudbe a najviše HŠK Zrinjski. Nije isto igrati juniorski i seniorski nogomet i ja ću vam spomenuti jedan detalj iz svoje karijere. Mislio sam da sa 21. godinom mogu sve znati i sve riješiti, i onda sam nastupio u dresu Osijeka protiv Radničkog iz Niša i bio sam izgubljen na terenu i u 70. minuta nisam dva puta pipnuo loptu. Jedno su želje, a nešto sasvim drugo su mogućnosti. Treba odabrati pravi trenutak za mlade igrače. Mi ga možemo gurnuti u vatru, ali vrlo brzo on može i izgoriti, i na kraju nestati sa nogometne scene.

Najdraži i najteži trenutak u dosadašnjoj karijeri kao trenera?

Najdraži trenutak u trenerskoj karijeri mi je kada sam igrao finale Kupa Hrvatske i kada sam slušao Lijepu našu. Najteži mi je trenutak kada sam to finale izgubio sa Šibenikom od Hajduka.

Najdraži i najteži trenutak u Zrinjskom do sada?

Od kada sam trener HŠK Zrinjski najdraži mi je trenutak nakon što smo završili utakmicu protiv Mladosti, a onda nakon par minuta čekanja saznanje da smo prvaci BiH. Najtežih trenutak u Zrinjskom mi je bio nakon Maribora kada sam neke stvari saznao u svlačionici.

Je li bila realna usporedba koju ste dali za hrvatski portal (sportnet.hr ćini mi se), da je osvajanje naslova sa Zrinjskim u BiH prošle sezone, ravno osvajanju naslova sa Osijekom (ispred Dinama) u Hrvatskoj ligi? Je li toliko sumnjao u kadar kojim je raspolagao?

Ja i sada apsolutno stojim iza tih riječi, jer mi u tom trenutku nismo bili predstavljeni u janosti kao kandidati za titulu. Računali su da nam je mjesto između trećeg i petog mjesta. Uprava je mukotrpno radila, stručni stožer je mukotrono radio, Ultrasi su nas stalno bodrili i smatram da je naš najveći kvalitet koji nas je i doveo do titule jedna fantastična atmosfera i suradnja u svlačionici. Ne smijemo zaboraviti ni rad Uprave, stručnog stožera i još jednom ponavljam Ultrasa. Na neki način utakmica protiv Širokog Brijega nam je otvorila mogućnosti da uđemo u borbu za prvo mjesto koje smo više nego zasluženo osvojili.

Što mislite zašto nikad niste dobili priliku voditi Hajduk ili Dinamo, dok su se tamo puno izmjenjivali različiti trenerski početnici?

Što ja znam? Jednom sam bio kandidat za klupu Dinama, puno godina su ne spominjali za trenera Hajduka, ali nikada nije kasno. Možda ću jednoga dana i biti njihov trener, ali ne opterećujem se ja sa tim, život nosi nepredviđene stvari, nego dobije rano šansu, a neko nikada. Ja vjerujem da ću tu šansu dočekati.

Razlike u radu sa NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski?

Ne možemo pobjeći od toga da je Široki možda najorganiziraniji klub u BiH. Dobro su posloženi, a i Zrinjski je na tom putu da ih dostigne. Zrinjski mora malo požuriti da bi ih dostigao prije svega u infrastrukturi prvenstveno, sve ostalo je nadoknadivo. Široki ima tri travnata i jedan umjetni teren, dok Zrinjski ima samo ovaj glavni travnati i pomoćni sa umjetnom travom.

Hvala na radosti koje nam je skupa s ekipom donio i onaj 3-2 protiv Širokog nitko nikada neće zaboraviti.

Meni je također izuzetno drago što se taj preokret dogodio. Moram reći da kada smo radili pripremu te utakmice ja sam rekao da će se utakmica riješavati u drugom poluvremenu, te da će je riješiti igrači s klupe. Sve sam pogodio samo što nisam mogao predvidjeti taj nevjerojatan preokret. Mi smo u prvom poluvremenu dominirali, Široki je jednom prešao centar i došao do vodstva. U drugom dijelu 25. minuta dominacija Širokog i nakon 2:0 imali su šansu za 3:0. Nakon smanjenja na 2:1, vjerovao sam da možemo do poravnanja, ali smo uspjeli potpuno preokrenuti za pobjedu i nitko nije bio sretniji na svijetu od mene, mojih suradnika, igrača, Uprave i Ultrasa i ta utakmica nam je otvorila mogućnost da budemo prvaci. Zato tu utakmicu nikada neću zaboraviti.

Čestitke na osvojenoj tituli i odlično odrađenoj utakmici protiv Veleža! Na kojoj poziciji najviše fali širine, tj. za koju poziciju bi najviše voljeli dovesti igrača ?

Na završetku sezone ja sam ru razgovoru sa ljudima iz Uprave kluba rekao, i još apsolutno stojim iza toga da mi je potreban brzonogi napadač, i ja nisam čovjek koji mijenja mišljenje.

Ima li što pored uobičajenih igračkih vještina,fiziče spreme itd. da igra ulogu pri stavljanju igrača među prvih 11 ili 18 (tipa ponašanje van terena itd.) ?

Vrlo bitan detalj je disciplina, rad i poštenje, rad na treningu, ali i ponašanje van terena je također vrlo bitan detalj. Nogometaši ne predstavljaju samo sebe kao osobi, nego i HŠK Zrinjski, kao i svoju obitelj. I to je svakako jedan od elemenata o kome ja vodim računa zajedno sa svojim suradnicima.

Vidite li se na klupi Zrinjskog u dužem periodu? Ukoliko je odgovor na ovo pitanje DA, vidi li nas u nekom periodu, od recimo, sljedećih 3-4 sezone u grupama nekog europskog natjecanja? Što trener misli koji nam faktor nedostaje upravo za napredak na euro sceni?

Već sam odgovorio na to pitanje. Radim kao da ću biti vječno trener HŠK Zrinjski, a večeras mogu nakon ovoga razgovora mogu dobiti otkaz. Zrinjski ima prostora za napredak kompletnog kluba, od organizacije, infrastrukture do igrača i stručnog stožera. Ima puno elemenata, i to su elementi na koje neko sa strane misli da nisu bitni. Ne bih ulazio u detalje gdje smo mi u minusu u odnosu na druge, ali ogromna je razlika između recimo Zrinjskog i Maribora, a vi to znate jer ste bilo u Mariboru. Moramo biti realni i treba nam godina razumijevanja i svega, ali postoji mogućnost samo treba strpljenja i klub se ne pravi od jedne dobijne ili izgubljene utakmice.

Kakvo je Vaše viđenje Premijer lige u odnosu na HNL po kvaliteti natjecanja te po kvaliteti pojedinaca kao igrača ?

U Premijer ligi se igra čvršće i agresivnije , tehnički slabije nego u HNL-u. PL BiH napreduje u proteklih par sezona, i nije u velikom zaostatku kao što je do sada bila. Ovdje je ipak najveći problem infrastruktura koja udaljava od Hrvatske, a sigurno bi se tri-četiri kluba iz BiH u Hrvatskoj borili iza Dinama i Rijeke za tu treću poziciju.

Koji od igrača iz HŠKZ bi mogao igrati u prva 3 kluba HNL-a ?

To su ne samo ti igrači koje ću ja spomenuti, ima tu puno igrača. Ja ću tu sada okarakterizirati igrače koji imaju prostor za napredak, a to su Crnov, Simeunović, Katanec, a kvalitetom tu ima još nogometaša koji mogu igrati u Hrvatskoj.

Tko je u klubu zadužen za dovođenje novih igrača tj.pojačanja i koji igrači su u zadnjih godinu dana dovedeni na njegov zahtjev?

Ne mogu sada reći pojedinačno o kojim igračima razgovaramo, ako je riječ o potentnim igračima koje ja znam, reći ću da ga znam i svoje mišljenje da li je ili nije dobar. Ukoliko ga ne znam prepuštam odluku klubu i razgovaramo na obostrano zadovoljstvo. Na koncu konačnu odluku ipak donosi klub.

Shvaćate li danas što nama u Mostaru znači Zrinjski , kad ste na svojoj koži osjetili ako volite i ljubite svoje da to drugima jako smeta, i jeste li znali kad ste "sjedali" na klupu Zrinjskog da ćete ga tako zavoljeti?

Znao sam, sigurno da sam znao. Moje je podrijeklo iz Hercegovine, iz Gornjeg Crnča, Široki Brijeg i tu imam veliki broj rodbine, što u Mostaru, što na Širokom Brijegu. Budite sigurni da znam što HŠK Zrinjski znači i što ga znači voljeti. Apsolutno znam što je Zrinjski i ljubav prema njemu. Ja sam čovjek Hrvat, koji voli svoje, ali i poštujem svakoga drugog i svaku naciju.

Ja sam jedan od onih koji baš i ne preferira nogomet kakav Vi želite da se igra, ali apsolutno poštujem rezultat koji ste postigli. Vaše mišljenje koliko smo bolji ovu jesen, od proljeća ove godine, ja mislim puno jer Vam ništa ne zamjeram niti u utakmicama koje smo izgubili?

Vrlo teško pitanje. Poznato je da klub iz ovog ili onog razloga klub dobije ili izgubi nekog igrača. Meni je i dan danas žao što su neki igrači otišli, prvenstveno mislim na brzog napadača Bekića za koja nismo doveli alternativu takovog tipa igrača. Žao mi je i Hrvoja Barišića, ali mi je drago da su došli neki igrači koji su se pokazali kao pojačanja, od Kataneca, Radulovića do legende kluba Kordića. Na neki način tu smo negdje, ali opet ponavljam meni je žao zbog toga brzonogog napadača.

Ovisimo li puno, čak i previše o Crnovu?

Apsolutno Ivan Crnov je vrlo bitan igrač, tehnički vrlo kvalitetan koji osjeća igru i osjeća prostor. On razumije i vidi igru, ali igra ne ovisi samo o Ivanu Crnovu, a svlačionica je jako bitan detalj i ja potenciram da je jedno zajedništvo u svlačionici donijelo puku Mostara i Ultrasima radost. Ivan Crnov nam puno znači, a ja bih volio da nadogradi još jedan sitni detalj u svojoj igri, a to je da bude pozitivno nogometni malo drskiji.

Koji je lakši put do grupne faze Lige Europe, kroz titulu ili kroz sljedeće 3 pozicije?

Ja bih volio do toga doći kroz Ligu prvaka.

Prije početka prošle sezone u intervju za sportnet.hr ste bili puni hvale za mladog golmana, kako ste naveli "sina našeg bivšeg reprezentativca". gdje se izgubio taj optimizam? Zašto mu je uskraćena prilika?

Mi smo odlučili ukoliko želimo rezultat da je to jedna cijena. Uz puno mladih igrača ne možeš dobiti što želiš, a klub kao što je HŠK Zrinjski traži nešto više od profoliranja tih mladih igrača. Odluka je donijeta da svi ti mladi igrači idu tamo gdje će se kvalitetno razviti. Ja kao trener bih volio da imam deset mladih igrača, da oni igraju standardno i da donose rezultat. To je nemoguće, a vrlo dobro za mladog Nikolu je što je otišao da brani i danas sutra on će se vratiti u HŠK Zrinjski.

Gdje je najbolja kava u gradu?

U Primaveri.

Gospodine Karačiću prije svega čestitke na dosadašnjem uspjehu sa našim HSK Zrinjski i neka sve ovo dosad napravljeno bude "donji minimum" za sve uspjehe koji sljede. Možda niste znali, ali mi Mostarci smo najzahtjevnija publika na planeti i da npr. osvojite Ligu prvaka mi opet ne bi bili zadovoljni.

Ha ha ha, znam ja to...

Da li imamo neku alternativu ovom sustavu u kojem igramo veliku većinu susreta, recimo malo ofanzivniji sustav, ili pak za to nemate na raspolaganju igrače koji bi odgovorili tim zahtjevima.

Što znači sustav? Lani smo imali gol razliku 56:21, i mislim da je samo Široki dao par pogodaka više.Ja kao i igrač nisam bio za defanzivu i bunker, ali nisam ni kao trener takav. Ja igram ofanzivno, ali prvenstveno tražim red i disciplinu i poštivanje zakona nogometne igre.

Koji je najtalentiraniji igrač kojeg ste imali priliku trenirati?

Bilo je puno dobrih mladih igrača i sa kojima sam igrao, ali i koje sam trenirao. Recimo trenirao sam Pranjića, Ademija, Zeca, Vukoju, Franja, Lovrek...Kao igrač najveći su bili Šuker, Bokšić, Jarni...

Jeste li u ovih 10-ak kola, zapazili u slabijim ekipama s kojima smo igrali nekoga da bi kod nas imao mjesto među 20-ak nogometaša?

Meni se sviđa Subić iz Borca, lijevokrilni koji nam je nažalost zabio i pogodak.

Što mislite o mladom igraču Sloge iz Ljubuškog Kristijanu Puljiću?

Protiv nas je pružio dobru partiju, sigurno je da je potencijal i ima mogućnosti da postane igrač. Vrijeme će pokazati da li će to biti tako, a interesantan igrač je i Jure Glavina.

Kojeg bi igrača iz PL BiH voljeli viditi u redovima HŠKZ ,tj. igrač koji bi nam donio kvalitetu više?

Volio bih imati Dinu Ćorića i Zakarića iz Širokog Brijega, to su vrlo dva vrlo mlada dinamična i potentna igrača. Meni se osobno sviđa i Bilbija iz Sarajeva, te Tomić iz Željezničara.

Vaš odnos sa Ultrasima?
Mene je na neki način fasciniralo od Ultrasa što daju jako jako veliku podršku klubu, i ne samo to nego i svoje vrijeme, novac i život daju za Zrinjski. Nisu nam samo podrška u Mostaru, nego nam nevjerojatnu snagu daju kada gostujemo na dalekim putovanjima. Nađa dužnost i dužnost naših igrača je daju sve od sebe zbog Ultrasa. Ja nisam čovjek koji trči tamo vamo, kada smo osvojili titulu ja sam prvi puta bio u njihovim prostorijama, i drago mi je što me oni poštivaju i daju mi apsolutnu podršku. Veliko im hvala na toj podršci, i Branko Karačić sa svima kojima je drag HŠK Zrinjski doživio je da osvoji tu titulu i ko god je imao strpljenja za mene, i jako sam sretan što sam ostao ovdje.

I za kraj pošto je bilo ono pitanje oko najdražih utakmica na klupi Zrinjskog moram reći da su bile dvije. Ona protiv Širokog kada smo iz ponora došli do mogućnosti da osvojimo titulu, i na kraju smo je i osvojili. I ova zadnja utakmica protiv Veleža spada u te najdraže i tu smo pokazali ko je bolji, kvalitetniji i moćniji, te smo ih u svim elementima igre nadigrali i donijeli jedno veliko zadovoljstvo navijačima HŠK Zrinjski.

HERCEGOVINA.info