Bloudek i Vedran Ješe optimistični uoči St. Patrick’sa

Dugo očekivani euro nastup (iako Široki redovito igra euroligu) viceprvaka BiH izazvao je veliko zanimanje nogometne javnosti i ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu, pa je tim povodom održana i tiskovna konferencija u prostorijama kluba.

Uz glasnogovornika Marušića na presici su se pojavili trener Marijan Bloudek, te kapetan Širokog Vedran Ješe. Marušić je rekao kako je u organizacijskom smislu sve već riješeno te da se gosti (njih oko 30-ak) očekuju sutra u Širokom Brijegu i biti će smješteni u Hotelu Park. Prvu utakmicu sudit će 28-godišnji Rumunj mađarskog podrijetla Istvan Kovacs a karte će se moći kupiti po cijeni od 10 KM za odrasle i 2 KM za djecu. Momčad Širokog biti će do utakmice smještena u karantenu u drugom širokobriješkom hotelu Royal.

Trener Marijan Bloudek je rekao da gostujuću ekipu pozna onoliko koliko i oni poznaju nas, ono što je dostupno na internetu i medijima dostupno je i nama. On vjeruje, kako je rekao, u odličnu napadačku i agresivnu igru Širokog na Pecari gdje uz domaće navijače i pun stadion očekuje pobjedu svoje momčadi.

Kapetan momčadi, provjereni as i ljubimac širokobriješke publike Vedran Ješe je rekao da ekipa jedva čeka da počne ovaj euro susret i vjeruje da će svaki igrač Širokog dati sve od sebe i više od toga kako bi ostvarili pobjedu u ovoj vrlo važnoj utakmici. Svjesni smo da upravo tako možemo dobiti ovu utakmicu, motiva imamo na nama je samo da odigramo kako smo se već dogovorili i pripremali za ovaj susret. Znam da uz pomoć naših navijača i dobro popunjenog stadiona Široki može odnijeti pobjedu u ovom susretu te mirnije otputovati na uzvratnu utakmicu u Irsku.- završio je Ješe.

ABCportal.info