Blaž Slišković: Nadam se da je to bio samo loš dan

Blaž Slišković, Stadion HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, Stadion HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, Stadion HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, HŠK Zrinjski
Strateg Mostaraca očekivao je najmanje bod, no sve što je vidio bio je vrlo bezvoljan tim. Zabrinjavajuće? Možda.

Nakon pobjeda nad Sarajevom i Širokim, Zrinjski je upisao prvi prvenstveni poraz sezone. Dogodio se on u Bijeljini, gdje je Radnik do pobjede došao s penala u 84. minuti.

- Ekipa je u potpunosti podbacila. Nismo imali pojedinca raspoloženog za igru, ali to nije nikakvo opravdanje. Opravdanja ne smije biti za onakvu partiju, ni zbog neljudskih uvjeta i utakmice na plus 40, ni zbog dugog puta. Bili smo bezvoljni, malaksali, a odrazilo se to na čitavu ekipu. Da smo imali barem jednog raspoloženog igrača, vjerujem da bi rezultat bio kudikamo pozitivniji.

Iako se nudi mali milijun razloga za lošu partiju, Sliškoviću svejedno nije jasno zašto se ona dogodila...

- U odnosu na Sarajevo i Široki, bila je to negledljiva utakmica. Radnik nam nije kako treba ni zaprijetio, a posebno brine taj pad koncentracije. Protiv Maribora smo gol primili u sudačkoj nadoknadi, Sarajevo nam je zabilo u završnici prvog poluvremena, a sada smo protiv Radnika dobili gol desetak minuta prije kraja. Brine ta nervoza nakon što primimo gol, to je svakako zabrinjavajuće. Daj Bože da je to bio samo loš dan, posljedica umora zbog rano započetih priprema, putovanja, dvije utakmice s Mariborom.

Sljedeći izazov zove se Krupa...

- Nemamo se tu što misliti, treba dobiti tu utakmicu..., posebno zbog činjenice jer sam očekivao da ćemo u prva tri kola upisati tri pobjede i tko razoružati rivale. Još je rana faza prvenstva i rano je pričati o nekom pritisku, posebno većem, ali ponavljam - nadam se da je to u Bijeljini bio sam loš dan.

Piše: Slaven Nikšić, [email protected]